Imagini de cartea recordurilor cu caini imensi

 

Trebuie să recunoaștem că trebuie să iubești foarte mult un animal pentru a putea să il ții lângă tine când are asemenea dimensiuni. In străinătate poate nu e o problemă prea mare intreținerea unor asemenea exemplare insă la noi nu chiar toata lumea iși poate permite. In primul rând trebuie ținut la casă pentru a avea spațiu de mișcare, pe urmă cantitatea de mâncare pe care o consumă este foarte mare și nu în ultimul rând igiena lui ocupă o mulțime de timp.

Iată în continuare câteva imagini cu asemenea specimene de câini

Primul exemplar este din rasa Saint Bernard, un câine cu o statură impozantă, viguros și cu o musculatură bine definită, care poate ajunge până la 90 cm inălțime și 90 kg. Există o varietate de Saint-Bernard cu blana scurtă și strălucitoare și o alta cu blana de lungime medie, care poate fi ușor ondulată. Indiferent de lungimea părului, blana este intotdeauna în aceleași două culori: roșcat cu alb.

Un caine urias cu stapanul sau

Cel de al doilea câine din imaginile noastre este un ciobănesc caucazian, câine care poate atinge o inălțime cuprinsă între 62 si 70 cm, iar greutatea lui poate varia între 45 și 65 kg. Este un câine robust, cu o osatură și o musculatură foarte puternice. Părul este lung și aspru, blana, cu pete sau tigrată, având zone de culoare gri și nuanțe variate, de brun roscat, bej, pământiu.

Imagine cu un ciobanesc caucazian 

Câinele din imaginea de mai jos este unul din rasa Tibetan Mastiff. Mastiffii Tibetani sunt câini feroce de pază, de talie mare și și-au câștigat respectul în rândul tibetanilor pentru că, de secole veghează taberele nomade și mănăstirile Tibetului. Sunt considerați a fi cea mai veche rasă canină de pe Terra.

Caine imens din rasa tibetana

Iată în continuare și alte imagini cu câini de mărimi mari din rase pe care nu le cunosc

Caine imens bea apa

Sunt curios ce face doctorul dacă trebuie să ii facă pacientului o injecție

Caine imens la doctor

Caine pe canapea