Noiembrie 29, 2023

Copaci care au luptat cu tehnologia ajutati fiind de timp

 

Nu de putine ori natura ne-a uimit cu exemplele sale in care isi cere dreptul la viata pentru animalele si plantele din care este formata. Din pacate omul nu a mai tinut cont de faptul ca resursele naturale nu sunt inepuizabile si a ajuns sa isi bata joc de mediul natural in care traieste.

Insa pentru a demonstra ca totusi ea lupta pentru a-si continua existenta pe aceasta planeta, natura a ajuns sa lupte din rasputeri cu tehnolologia ajutata fiind de factorul timp.

Iata cateva imagini elocvente despre ce inseamna sa iti castigi putin cate putin dreptul la viata.

Copac ciudat 4

Copac ciudat 1

Copac ciudat 2

Copac ciudat 3

Copac ciudat 5

 Copac ciudat 7

Pe langa masinile uitate de proprietari in gradina si care au stat in calea cresterii copacilor, bancile din parcuri au stat in cele mai multe cazuri in calea dezvoltarii acestora. Ce a iesit din aceasta lupta puteti vedea si singuri.

Copac ciudat 8

Copac ciudat 9

Iata o alta banca care a fost "cucerita" de copacul aflat in vecinatatea ei.

Copac ciudat 10

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!