Modele deosebite de dusuri

Modele de dusuri mai ciudate

Dusul cu fascicule de lumina

Aceasta capsula are un sistem de lumini ce controleaza temperatura.Schimbarile de temperatura de la 32 0 la 45 0 se fac prin treceri de la culoarea verde la albastru, apoi portocaliu, violet, roz si rosu (la rosu fiind temperatura maxima).

Dusul colorat - culorile varieaza in functie de temperatura apei

Dusul cu acvariu

Aceasta incinta folosita pentru dus, denumita si Plano Acquario de Cesena are un acvariu real incastrat in unul din pereti. Dupa cum se stie un acvariu cu pesti este un lucru relaxant si probabil combinatia dus-acvariu accentueaza aceasta stare de relaxare.

Dusul cu acvariu folosit pentru relaxare

Dusul pliant

Conceput de compania franceza Supiot are un design unic care se presupune a fi util celor care locuiesc intr-un apartament de dimensiuni reduse. Dusul ocupa un spatiu redus atunci cand nu este folosit.

Dusul rabatabil care este ideal pentru apartamentele de mici dimensiuni

Dusul de gradina Viteo

Acest dus porneste de indata ce te asezi pe platforma sa inalta de 5 inchi. Ce e interesant e faptul ca apa nu te improasca de sus in jos ci modul de functionare este asemanator cu al unei fantani arteziene, apa plecand de la baza dusului. Acest dus a obtinut un premiu la un concurs de design in anul 2007.

Dusul de gradina care il putem amplasa unde dorim la noi noi in curte

Dusul de buzunar

E o idee foarte cool pentru cei din camping sau participantii la festivaluri, deoarece nu trebuie decat sa-l umpli cu apa si sa-l atarni de creanga unui copac. Dusul e ambalat intr-o punga de marimea unui pumn, care poate contine pana la 10 l de apa , suficienti pentru 7 minute de dus. Rezervorul de apa este confectionat dintr-un material subtire, negru care absoarbe razele solare, plus un sistem ce incalzeste apa. Este unul din dusurile care vor bucura cel mai mult pe cei care sunt abonati la campinguri.

Dusul mobil pentru campinguri

Dusul cu 18 capsule

Se poate vorbi ca despre un superdus caci la cele 18 capsule ale sale, cred ca nu exista zona care sa nu simta presiunea apei. Se pot seta multe din caracteristicile sale: presiune temperatura, insa cred ca se poate folosi si pe post de masaj.

Dusul total care are 18 capuri de dus

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!