Octombrie 20, 2019

Gadgets

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite oferita de RCS RDS

Dupa cum cred ca multi dintre voi stiu, RCS RDS a avut o campanie de fidelizare a clientilor sai, oferind la prelungirea contractului (pentru cei care le expira acesta) tablete si televizoare LED care pot fi platite in rate. A fost o campanie de succes pentru firma de cablu caci din ce am vazut au existat timpi destul de mari de asteptare pentru aducerea produselor si asta pentru ca nimeni nu se astepta la afluenta asta de cereri.

Una din tabletele oferite este RCS RDS este un Samsung Galaxy Tab 3 T110.

Tableta celor de la Samsung este o tableta cu un procesor Dual Core al celor de la Marvel, modelul acestuia fiind Marvel PXA986 cu frecventa de 1.2 GHz iar memoria RAM este de 1GB ceea ce asigura o functionalitate foarte buna acesteia.

Tableta Samsung Galaxyt Tab 3 T110

Memoria interna este de 8 Gb deci daca sunteti un pasionat de filme sau aveti multe fotografii o sa aveti nevoie de un card de memorie Nu lipseste modulul Gps incorporat iar conexiunea Wi-Fi este destul de stabila .

Dimensiunea ecranului este de 7", fiind un ecran TFT bazat pe tehnologia Capacitiv Multitouch.

Tableta Samsung Galaxyt Tab 3 T110

Autonomia tabletei ar trebui sa fie in jurul a 8 ore avand o baterie cu capacitate de 3600 mAH.

Camera tabletei este de 2M, aici fiind o problema caci tableta nu are o camera pe partea frontala, cei care folosesc Skype-ul in mod frecvent neavand ce face cu ea.

ROCCAT Ryos prima tastatura de gaming cu iluminare individuala a tastelor

ROCCAT Ryos este prima tastatură de gaming care oferă iluminare individuală a tastelor, permiţând crearea de efecte complexe obţinute prin aprinderea selectivă a fiecărei taste.

Echipată cu procesor ARM dual-core, tastatura poate afişa funcţiile tastelor, bare de sănătate în jocuri sau rula macro-uri complexe pentru obţinerea de efecte vizuale deosebite. Comenzile personalizate cu ajutorul SDK-ului inclus pot fi stocate în memoria flash a tastaturii, în cantitate de 2 MB.

Seria de tastaturi ROCCAT Ryos este pregătită pentru lansare în primul trimestru al acestui an şi vine echipată cu patru key switch-uri CHERRY MX diferite (negru, maro, roşu şi albastru).

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează