Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite oferita de RCS RDS

Dupa cum cred ca multi dintre voi stiu, RCS RDS a avut o campanie de fidelizare a clientilor sai, oferind la prelungirea contractului (pentru cei care le expira acesta) tablete si televizoare LED care pot fi platite in rate. A fost o campanie de succes pentru firma de cablu caci din ce am vazut au existat timpi destul de mari de asteptare pentru aducerea produselor si asta pentru ca nimeni nu se astepta la afluenta asta de cereri.

Una din tabletele oferite este RCS RDS este un Samsung Galaxy Tab 3 T110.

Tableta celor de la Samsung este o tableta cu un procesor Dual Core al celor de la Marvel, modelul acestuia fiind Marvel PXA986 cu frecventa de 1.2 GHz iar memoria RAM este de 1GB ceea ce asigura o functionalitate foarte buna acesteia.

Tableta Samsung Galaxyt Tab 3 T110

Memoria interna este de 8 Gb deci daca sunteti un pasionat de filme sau aveti multe fotografii o sa aveti nevoie de un card de memorie Nu lipseste modulul Gps incorporat iar conexiunea Wi-Fi este destul de stabila .

Dimensiunea ecranului este de 7", fiind un ecran TFT bazat pe tehnologia Capacitiv Multitouch.

Tableta Samsung Galaxyt Tab 3 T110

Autonomia tabletei ar trebui sa fie in jurul a 8 ore avand o baterie cu capacitate de 3600 mAH.

Camera tabletei este de 2M, aici fiind o problema caci tableta nu are o camera pe partea frontala, cei care folosesc Skype-ul in mod frecvent neavand ce face cu ea.

Din aceeasi categorie