Decembrie 06, 2023

Teatru - "Cum m-am lasat de gandit" 21 martie Maideyi

Teatru - "Cum m-am lasat de gandit"

21 martie Maideyi 20:00

De obicei, suntem indemnati sa ne lasam de fumat, de alcool, droguri sau sex. Acum suntem invatati sa nu mai fortam neuronii. Anca Sigartau si 1-Q Sapro lanseaza un apel catre  "intelectualii obositi"

teatru-cum-m-am-lasat-de-gandit

indemnându-i sa abandoneze gandirea in favoarea unei vieti lipsite de orice efort intelectual. Cei doi ofera chiar si cateva solutii - vreo noua - care sa le usureze celor interesati demersul. "Cum m-am lasat de gandit", in regia lui Bogdan Muntean, dupa o idee de Hannes Stein, este o falsa pledoarie in favoarea non-gandirii si inactiunii.

Un pretext de care cei doi actori se folosesc admirabil, pentru a ne plimba prin padurea defectelor umane si prin arta universala.

Intrare: 15 lei
Rezervari: 0749-382.554

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!