Teatru "Feromonii" 15 martie Cafeneaua Maideyi 18:00

Teatru "Feromonii"

15 martie Cafeneaua Maideyi 18:00

“FEROMONII” propune o reflecţie asupra originii, a naturii şi a alterităţii dragostei, fiind axat pe o deconstrucţie ironica a convingerilor noastre idealiste. Dragostea este un sentiment pe care oamenii l-au atribuit de-a lungul timpului sufletului, inimii sau unui transcendent ce se ridică deasupra corpului fizic.
De ce ea?
De ce el?
De ce sentimentul se naşte, uneori, instantaneu între două persoane?
Care este explicaţia pentru “fluturii din stomac”? De ce dragostea, atât de intensă şi de puternică, se stinge dintr-o dată? Ce ne face să fim atraşi de o persoană diferită, nouă, încât să ne îndrăgostim? Atracţia e o forţă atât de puternică încât să ţină laolaltă doi oameni complet diferiţi? De ce gravităm în jurul unor persoane şi nu în jurul altora? Exista oare partener ideal într-o relaţie?

teatru-feromonii

Misterul dragostei este departe de credinţele idealiste şi foarte aproape de noi, de proprii noştri atomi. Dacă admitem că la originea “fluturilor din stomac” se poate afla o simplă reacţie chimică, îl vom putea gestiona mai bine atunci când apare, ferindu-ne, astfel, de eventualele iluzii şi decepţii.
Relaţia dintre Marian şi Mariana începe într-o notă optimistă şi cei doi decid să se căsătorească. Ce se va întampla însa dacă vor descoperi că nu sunt făcuţi unul pentru altul? Vor reuşi să se salveze şi să-şi salveze, în acelaşi timp, mariajul? Rămâne de văzut…

Rezervări: 0749.382.554
Bilete: 13 lei