Decembrie 04, 2023

Teatru „Sânt o babă comunistă” 22 mai Ateneul Tătărași 19:00

Teatru „Sânt o babă comunistă”

22 mai Ateneul Tătărași 19:00

Ateneul Tătărași vă invită joi, 22 mai 2014, de la ora 19:00, la o altă reprezentație a spectacolului de teatru „Sânt o babă comunistă” în regia lui Lucian Dan TEODOROVICI, după romanul lui: Dan LUNGU.

Distribuție: Pușa DARIE, Cosmin PANAITE, Adrian MARELE, Sorin CIMBRU, Delu LUCACI, Dumitru NĂSTRUȘNICU,
Viorel VÂRLAN, Andreea SPĂTARU

Scenografie: Titus IVAN

”Încă de cînd am citit prima oară cartea lui Dan Lungu, am fost fascinat de protagonistă, Emilia Apostoae. Şi-am încercat să înţeleg, în calitatea mea de cititor, de unde vine nostalgia ei faţă de un regim în fond criminal.

Piesa de teatru la Ateneul Tatarasi - Sant o baba comunista

Este propunerea pe care noi, întreaga echipă, o facem şi acum spectatorilor: să caute în ei înşişi întrebări, nu răspunsuri. Sînt o babă comunistă este un spectacol cu „sînt”, nu cu „sunt”. Este un spectacol despre cît de triste (ne) pot fi uneori bucuriile. Este un spectacol despre cum oamenii reuşesc să se oblige pe ei înşişi să fie fericiţi, atunci cînd nici un element exterior lor nu-i îndeamnă, de fapt, la fericire. Şi mai trebuie să spun că am avut marea plăcere şi marele noroc de a lucra cu o distribuţie extraordinară, reprezentativă atît pentru publicul care a trăit în perioada comunistă, cît şi pentru cel născut după revoluţie. Aşa încît nu ne rămîne decît să ne aşteptăm publicul în sala de spectacol, cu convingerea că propunerea noastră îl va interesa.” Lucian Dan Teodorovici

Rezervări online: www.ateneutatarasi.ro valabile până pe 21 mai

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri: 10 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!