Teatru - Cyrano de Bergerac, poate.. 27 septembrie Restaurantul Traian

Teatru - Cyrano de Bergerac, poate..

27 septembrie Restaurantul Traian 18:30

 

Deși magazinele din Piața Unirii și de pe străzile Arcu și Lăpușneanu îi aduceau un profit considerabil, Scarlat Pastia, primarul orașului Iași în perioada 1877-1879, a decis să le demoleze pentru a ridica un Teatru Național.

La 133 de ani de la construcţia edificiului ce găzduieşte Restaurantul Traian, duminică, 27 septembrie ora 18.30, vă invităm la Spectacolul de Teatru "Cyrano de Bergerac, poate..", în regia lui Adrian Iclezan.

Distribuţie: Mîndru Cătălin Ştefan

Spectacolul “Cyrano de Bergerac, poate…”, este construit pe povestea actorului Albu din “Larry Thompson sau tragedia unei tinereţi” de Dusan Kovacevic, text care are cea mai mare pondere în spectacol, în acesta find inserate monoloage din “Sexul femeii ca un câmp de luptă în Bosnia” de Matei Vişniec, “Ursul” şi “Cântec de lebădă” de A.P. Cehov, “Regele Lear” de William Shakespeare şi “Cyrano de Bergerac” de Edmond Rostand.

cyrano de bergerac la restaurant traian

Un one man show tragi-comic în care îl aşteptăm pe Ştefan împreună cu actorul Albu care devine ad-hoc şi spontan un entertainer ce ne face să uităm că, de fapt, am venit la alt spectacol. Poate fi considerat şi ca un manifest împotriva oamenilor ce nu se mai bucură de teatru şi îl consideră un job chinuitor, dar nu este un manifest “tezist”, ci îşi are puterea tocmai în bucuria lui Albu (veşnicul figurant) de a juca.

Accesul în sală se face începând cu ora 18.00, în baza unei rezervări la 0728 155 151.
Costul biletului este de 44 lei/persoana si are inclus la Gustarea Toamnei.
Va aşteptăm cu drag!
Restaurant Traian
Piaţa Unirii, nr.1, Iaşi
www.restauranttraian.ro