Teatru - "Căsătorie în... doi" 22 iulie 2016 Corner Bar

Teatru - "Căsătorie în... doi"

22 iulie Corner Bar

 

Te-ai întâlnit cu Frosinel şi Petronela când nici nu te aşteptai! I-ai văzut la Corner când erau deja o familie. Ai râs împreună cu ei şi te-ai bucurat de venirea pe lume a copilului lor Gicu...Gheorghiţă! :) Dar ştii cum s-au întâlnit? Cum a cucerit-o Frosi pe Petro? Cum s-a aprins scânteia dintre ei?

Te aşteptăm vineri pe 22 să vezi "Căsătorie în... doi"! De la ora 20.00 în Corner Bar temperatura va fi numai bună pentru a savura SuperExtraMega comedia „Casatorie in... doi” in regia lui Andrei CIOBANU cu Ana Hegyi şi Andrei Ciobanu.

teatru Iasi iulie casatorie in doiReprezentaţia durează o oră, iar accesul se face pe bază de rezervare la telefon 0758 431 067. Recomandăm un suport pentru artişti de 15 lei de persoană.

Despre piesă

„O comedie despre doi oameni comuni şi banali, un el şi o ea, nici prea prea, nici foarte foarte, o parodie a mariajului tradiţional şi a vieţii în doi. El, un tânăr achizitor, care iubeşte literatura încă de când era mic adolescent, iar ea, o tânără casieriţă la alimentara din localitate, care a văzut fericirea doar în filme şi în satul natal. Cei doi se cunosc pe peronul gării, se plac şi... începe căsătorie în...doi.”, Andrei Ciobanu, regizor.