Teatru - "Prima data"

21 ianuarie Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” Ateneul din Iași

 

Doi tineri vor să facă sex pentru prima data. Sunt virgini. Și-au planificat totul – seara ploioasă, mâna cu care el tine florile, cuvintele pe care trebuie sa le spună fiecare, cum să ajungă în pat… Dar ceva nu funcționează. Nici la prima întâlnire, nici la a doua, nici la a zecea. Până când el vine beat și pus pe fapte mari… și totul o ia razna!

 

 

O comedie plină de ritm, cu Erica Moldovan și Dumitru Florescu. Un spectacol de Victor Zaharia, după un text de Michal Walczak.
Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, ora 19.00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Ateneul din Iași.

Prima data Ateneul Tatarasi Iasi

Vârsta recomandată: 14+
Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15RON/ 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, începând cu 9 ianuarie 2017, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; www.ateneuiasi.ro