Spectacolul de teatru - "Scandal in culise"

18 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole ''Radu Beligan"  ora 19:00

 

„Sardele aici, sardele acolo!! Laitmotivul sunt sardelele. De ce am ales această piesa? E simplu: vreau să vedeți un altfel de spectacol. V-ați pus vreodată întrebarea...ce se întâmplă în culisele unui spectacol? Ce probleme personale au actorii? Cum reuşesc ei să facă față unui spectacol care prezintă o mulțime de probleme?
Asta vă vom arăta noi : se dezlănțuie un HAOS organizat! Dați frâu liber râsetelor şi...vizionare plăcută!„ Daniel Onoae

Distribuția:
Ovidiu Ivan - Lloyd
Alexandra Acalfoae - Dotty/ dna Clackett
Dumitru Florescu - Garry/Roger
Alexandra Paftală - Brooke/Vicki
Codrin Dănilă - Frederick/Filip
Cezara Fantu - Belinda/Flavia
Dragos Maftei - Selsdon/ hoțul
Alexandra Macovei - Poppy
Ana Hegyi/Erica Moldovan - Tina

scandal in culise Ateneul Iasi noiembrie 2017

Premiera spectacolului „Scandal în culise” are loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 20RON/ 15RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!