iasi 365 2018 logo 4

banner rezultate loto iasi365

Spectacol de teatru „Steaua fără nume”

26 aprilie 2018, Ateneul Iasi, ora 19:00

 

„Steaua fără nume”, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor să viseze și să evadeze din cotidian!

„<> e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și, nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, vi-l recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Teatru steaua fara nume ateneul Iasi aprilie 2018

Durata piesei: 1h 50 min (fără pauză)

Scenografie: Cătălin Târziu
Compoziție muzicală: Dan Spînu
Light design: Lucian Țurcanu

Distributie: Bogdan Matei – Marin Miroiu, Cezara Fantu – Mona, Codrin Dănilă – Radu Udrea, Ana Hegyi – Domnișoara Cucu, Daniel Onoae – Grig, Andrei Ciobanu– Șeful de gară, Arun Cotic – Ichim, Alexandra Paftală - Eleva

Din aceeasi categorie

Spectacol de teatru - "Casatorie in doi", 7 septembrie 2018

Teatru "D’ale carnavalului", 8 iulie 2018, Ateneul Iasi

Spectacol de operă „Făt Frumos din lacrimă”, 3 iulie 2018, Ateneul Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...