Comedie neagră „Asta-i Ultima Dată!”

27 Mai 2018, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Iasi, ora 18:00

 

Ateneul din Iași și Teatrul 18 prezintă comedia neagră „Asta-i Ultima Dată!”, Duminică 27 Mai 2018, ora 18, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului.

O comedie neagră despre iubire, fidelitate și căutarea fericirii în
„această nouă societate fără păcat”, adaptare după „Last of the Red Hot Lovers” de Neil Simon. „Ție chiar îți place viața ta?” este întrebarea la care protagonistul nostru, un bărbat însurat, de 47 de ani, caută răspunsul în cele mai nepotrivite locuri. El invită pe rând diferite femei acasă la mama sa, din dorința de-a avea „o simplă idillă, o zi de plăcere, nimic mai mult”. În scenă apar pe rând Barney, un patron de restaurant pescăresc, Elaine Navazio, o femeie atrăgătoare, cu poftă de pește, și Jeanette, o prietenă a familiei Cashman. Oricine se poate regăsi în Elaine, Barney sau Jeanette și în poveștile lor pe care le puteți afla dând curs invitației noastre la o seară de teatru viu, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

comedie neagra asta i ultima data mai 2018

Un spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Elaine: Cezara Fantu
Barney: Tudor Alexandru
Jeanette: Alexandra Elena Botez
Regia: Adrian Bradu

Biletele sunt puse în vânzare online pe www.ateneuiasi.ro la următoarele prețuri: 15 lei/ 10lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate online de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;