Teatru in cadrul FTI - „Înaintea erei noastre”, 12 mai 2019

Teatru in cadrul FTI - „Înaintea erei noastre”

12 mai 2019, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași

 

Duminică, 12 Mai 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași - vă invităm la „Înaintea erei noastre”!
O producție Frilensăr & Teatrul LUNI.
Într-un loc uitat de lume, o comunitate mică, deconectată de la realitate, trăiește ca înainte de '89. Într-o clasă de şcoală din locul uitat de lume, pe peretele de la Răsărit, e o fotografie de-a tovarășului Nicolae Ceaușescu, care pentru ei, e încă în fruntea țării.

Înaintea Erei Noastre - un spectacol, de fapt, despre fiecare dintre noi și despre cum am ajuns aici. Aici, în prezentul dintre ”comunism” și ”democrație”, aflat în permanenta şi confuza tranziție între noi și ”ăilalți”, într-o necontenită fugă după hrana de azi și așa-zisul (dar certul) ”salar” de ieri.

Inaintea erei noastre 12 mai 2019 Ateneul National Iasi

Suntem "Înaintea Erei Noastre" de (prea) multe ori și totul pornește de la educație. Pentru că ce comedie mai mare și mai amară decât școala noastră cea de toate zilele?! Cîteva scene din viața unora care trăiesc în alte timpuri, perfect valabile și astăzi. Cîteva scene cu copii, sisteme și electricitate, despre cum rîsu’ salvează plînsu’ . Sau era invers...

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/fit-inaintea-erei-noastre/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.