Spectacolul de teatru „Pe… trecere” cu Trupa Difainii, 20 iulie 2019

Spectacolul de teatru „Pe… trecere” cu Trupa Difainii

20 iulie 2019, Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului National

 

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 19.00 la spectacolul de teatru „Pe… trecere” – punere în scena după opera lirica „Trei fete” de Lucian Blaga, regia Emacu Nicoleta, scenografia Mirzac Adrian.

Un joc tot joc, cuvântul devine dans, dansul devine culoare. Condiția umană privită prin cele trei ipostaze: copilăria, tinerețea, și vârsta senectuții, depinde, de alchimia dintre iubire, înțelepciune și joc.

„Fii copil pentru încă o secunda” – prin ochii de copil, lumea este mai frumoasă, iar noi, suntem mai aproape de valorile pierdute.

Distribuție: Crina Diana Damian, Andra Claus, Victor Popa, Ștefan Valentin Chelaru, Apachitai Maria Narcisa, Apachitai Mihaela Yasmina, Apachitai Gabriela Yolanda

Teatru Petrecere 20 iulie 2019 anteneul National Iasi

Piesa a participat la Festivalul „Hai la teatru” organizat de Teatrul Luceafărul unde au obținut premiu individual pentru interpretare: Andra Claus, Crina Diana Damian, Victor Popa și Ștefan Chelaru Valentin.
De asemenea piesa a fost selectată pentru Festivalul Național de Teatru „George Constantin”, București și a putut fi urmărită pe plan local, în cadrul Festivalului Șotron, Iași.

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/pe-trecere/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Din aceeasi categorie

Spectacol comedie " Take, Ianke şi Cadîr", 3 iulie 2019

Spectacol de teatru "Craciunul presedintelui", 29 Iunie 2019

Spectacol de teatru „5 acte de dragoste”, 31 mai 2019