Teatru - Azi nu! Poate maine!, 14 ianuarie 2020

Spectacol de teatru - "Azi nu! Poate mâine!"

14 ianuarie 2020, Sala Unirii

 

Maia Morgenstern este Mary. Ce vrea Mary? Sa fie fericita. Sa il simta pe Charlie, sotul ei,pasional ca in primii ani. Vrea ca el sa isi aminteasca macar ziua ei de nastere. Sau poate sa o duca si pe ea din cand in cand intr-o vacanta. Chiar si la Baicoi sau la Tecuci, undeva unde sa fie doar ei doi.

Marius Bodochi este Charlie. Aparent blazat, aparent neinteresat de sotia sa. Charlie este un barbat fermecator care o iubeste foarte mult pe Mary si nu ar insela-o niciodata.

Mary vrea sa il paraseasca si il anunta ca are pe altcineva. Charlie nu reuseste sa afle cine este amantul pentru ca exact atunci vin in vizita Corina (Tania Popa) SI Arthur (Andreas Petrescu).

Arthur si Corina se iubesc foarte mult,se pupa tot timpul ,,pentru ca ei sunt fericiti,,. Pana cand aflam cateva adevaruri si descoperim ca, de fapt, nu sunt chiar asa de fericiti. Unul are mesaje secrete, celalalt intentioneaza sa profite de pe urma relatiei, unul insala, altul ar vrea sa insele…

Teatru Azi nu poate maine Ateneul Iasi ianuarie 2020

Unde este adevarul? Care dintre cele doua cupluri este mai frumos? Care este mai urat? Pe care il condamnam?

O vizita oarecare,o mica petrecere in care toate vietile sunt date peste cap. Doua ore de nebunie din viata lor. Charlie nu ar vrea sa se mai termine petrecerea pentru ca la finalul ei Mary isi va face bagajul si va pleca definitiv. Mary nu stie ce vrea pentru ca totul doare.

Regia:
Vlad Petrescu

Distributia:
Maia Morgenstern (Mary); Marius Bodochi (Charlie ); Tania Popa (Corina); Andreas Petrescu (Arthur).