Decembrie 05, 2023

Spectacolul de teatru „7 dramolete creepy din blocul MP6”, 31 iulie 2021

Spectacolul de teatru „7 dramolete creepy din blocul MP6”

31 iulie 2021, Ateneul Național din Iași

 

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 31 iulie 2021, de la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la spectacolul „7 dramolete creepy din blocul MP6”, regia Radu Mihoc
Viața fiecăruia dintre noi se manifestă diferit atunci când ne aflăm în zona noastră de confort. Abia atunci ne dezbrăcăm de caracter și devenim noi înșine. Spectacolul prezintă 7 situații din viața privată și intimă a unor cupluri. 7 povești de dragoste supuse sub lupa privitorului, dezgolite de barierele și măștile impuse de societate. Spectatorul este condus să urmărească scurtele povești ale acestor cupluri în forma lor brută și uneori înfricoșătoare. Realitatea din interiorul fiecărui apartament capătă adesea tente oribile sau îngrozitoare pentru ochiul exterior, dar nu este lipsită de un adevăr autentic elocvent.
Bilete pe:https://www.ateneuiasi.ro/class/7-dramolete-creepy-din-blocul-mp6/?fbclid=IwAR2b21RxuhJW8DzeSC6F3QSNUm4pE-6yelxIIa5nzH5u_49GXACYx7KdSOo sau la casieria Ateneului!

7 dramolete Ateneul National din Iasi iunie 2021

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!