Spectacol de teatru „Divorțul anului”, 29 mai 2022

Spectacol de teatru „Divorțul anului”

29 mai 2022, Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului Național

 

Ateneul Național din Iași vă invită Duminică, 29 mai 2022, de la ora 19.30 la spectacolul „Divorțul anului”, regia Ovidiu Cuncea!

În viața noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsatoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsatoriei, rămânând în continuare în relația de soț/soție, sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți.

"Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil". Pana la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului. „Divortul anului” este o piesă adaptată de insuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70 și readaptată după cerințele societății moderne.

Piesa tratează în mod comic și ironic, cu accente dramatice, relația soț- soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne”.

Spectacol de teatru Divortul anului la Ateneul National din Iasi

Regia este sub semnătura lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu și costumele realizate de Ellida Toma.
Pret bilet: 80-100 lei. Biletele vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!