Decembrie 06, 2023

Teatru - Sectorul S 19 ianuarie Underground Pub

Teatru - "Sectorul S"

19 ianuarie Underground Pub 21:00

Teatrul de club continua in Underground Pub

La inceput de an, seria spectacolelor pentru tineri prezentate in cluburi continua cu trupa de la "Luceafarul". În fiecare joi seara, de la ora 21, in Underground Pub, din Galeriile comerciale "Ştefan cel Mare", va putea fi urmarita cite o asemenea reprezentatie. Seria va debuta joi, 19 ianuarie, cu SECTORUL “S” de Emanuel Pârvu. Comedia de situatii si de limbaj are un umor cu tenta neagra, dar de buna calitate. În spatele unor contexte dramatice si al unor replici care in prima faza stirnesc risul, spectatorii vor descoperi adevaruri grave despre viata, la care sint indemnati sa mediteze involuntar.

sectorul-s-underground-pub-iasi

Regia spectacolului ii apartine tinarului regizor Vlad Cepoi, iar din distributie fac parte actorii Adrian Buliga, Catalin Cucu, Emanuel Florentin si Beatrice Engel.

Spectacolul va putea fi vizionat si pe 26 ianuarie, in aceeasi locatie, de la aceeasi ora

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!