eBook Reader Amazon Kindle Wi-Fi

eBook Reader Amazon Kindle Wi-Fi

Amazon Kindle este de putin timp pe piata din Romania si se pare ca este unul din cele mai bune eBook-uri prin prisma pret-calitate. Dimensiunile acestuia sunt diferite fata de precedentul model acesta fiind mai subtire si cu 17% mai usor (cantareste 241 grame).

Ecranul este unul nou ce are incorporat tehnologia E Ink Pearl si astfel constrastul este mai bun cu 50% fata de vechiul model. Ecranele E Ink nu obosesc ochii intrucat folosesc cerneala (aceeasi cerneala utilizata si pentru printarea cartilor si ziarelor), numai ca particulele de cerneala sunt afisate electronic.Deseori, ecranul este confundat cu hartia reala printata de persoanele care vad un display de acest gen pentru prima data.

De asemenea se poate citi foarte usor la lumina directa a soarelui avand 0 reflexii. Se citeste exact ca hartia reala, nu precum un ecran de PC. Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit intrucat nu creeaza aceeasi oboseala pentru ochi precum cea indusa de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptop-urilor.

Fonturi noi imbunatatite, mai clare si mai inchise la culoare iar intoarcerea paginilor se poate face mai rapid.

Ebook Amazon Kindle Wi-Fi

Bateria acestuia are o autonomie de o luna iar spatiul de stocare este dublu fata de vechiul model ajugandu-se pana la 3500 de carti. De asemenea se poate folosi pentru navigarea pe internet.

Cu Kindle poti citi o multime de carti fara niciun cost. Ai posibilitatea de a alege din peste 2.5 milioane de titluri, atat publicate recent, cat si de data mai veche.

- Kindle Store - peste 1,000 de carti gratuite si alte mii de carti la preturi promotionale;
- Internet Archive - Peste 2.5 milioane de carti gratuite;
- Project Gutenberg - Peste 30,000 de carti gratuite;
- ManyBooks.net - Peste 26,000 de carti gratuite

De asemenea se pot transfera lejer melodiile mp3 conectand Kindle la PC cu ajutorul unei mufe USB si acestea se pot asculta in paralel in timp ce citim.

{jcomments on}