Noiembrie 19, 2019

Telefonie mobila

Cum testam un telefon in magazin

Dacă doriţi să cumpăraţi un telefon, iată câteva recomandări pentru a testa telefonul în magazin.

Verificaţi display-ul -  acest lucru îl puteţi face previzualizând diferite wallpapere cu ajutorul cărora să analizaţi claritatea imaginii, culorile şi profunzimea luminilor.

Conectaţi căştile şi lansaţi un fişier audio. Fiţi atent la volum şi la calitatea sunetului.

Deschideţi aplicaţia de scris mesaje a telefonului şi utilizaţi tastatura touchscreen pentru a scrie ceva.  Fiţi atent la timpul de răspuns al tastaturii, cât şi la erorile pe care le face aceasta după ce tastaţi în continuu timp de cateva secunde (15 - 20).

Cum testam un telefon intr-un magazin - la ce trebuie sa ne uitam 

Pentru a verifica camera făceţi câteva fotografii după care analizaţi-le claritatea, saturaţia culorilor. La inregistrările video trebuie să verificaţi luminozitatea şi lipsa distorsiunilor.

Încearcaţi să tastaţi în ambele poziţii ale telefonului, adică verticală şi lateral. Fiţi atent la cât de uşor trece ecranul dintr-o poziţie în alta.

Deschideţi o serie de pagini web şi fiţi atent la cât de repede vă afişează conţinutul paginilor. Intraţi pe YouTube şi accesaţi câteva clipuri HD pentru a testa mai bine conexiunea.

Galaxy S Duos 2 - prezentare

Cei de la Samsung pregătesc o versiune îmbunătăţită pentru Galaxy S Duos, telefonul dual-SIM cu Android 4.0 lansat anul trecut. Noul Galaxy S Duos 2 (model S7582) schimbă procesorul single-core la 1GHz cu unul dual-core la 1.2 GHz şi trece la versiunea Android 4.2 Jelly Bean.

Samsung Galaxy S Duos S7562 2 imagine cu noul telefon

Galaxy S Duos 2 oferă ecran touch capacitiv de 4inch ce suportă rezoluţie WVGA. Cu toate acestea, producătorul insistă să includă măcar una din inovaţiile intens lăudate în campaniile de marketing dedicate seriei actuale de telefoane high-end - suportul pentru redarea mai multor aplicaţii în paralel. Numită Multi Window, funcţia este apreciată printre posesorii de telefoane cu ecrane mari, cum este Galaxy Note 3, pentru abilitatea de a lucra cu mai multe aplicaţii în acelaşi timp. Însă ecranul mult mai mic şi cu rezoluţie modestă oferit de Galaxy S Duos 2 nu lasă prea mult spaţiu de împărţit între ferestre cu aplicaţii, astfel că utilitatea funcţiei Multi Window este limitată.

Mult mai utilă este majorarea cu 50% a cantităţii de memorie RAM, până la 768MB. Spaţiul de stocare intern rămâne fixat la 4GB, din care o parte sunt alocaţi sistemului Android. Avem însă slotul microSD ca variantă de expansiune. În afară de camera frontală cu rezoluţie VGA, pe spate găsim şi o cameră foto de 5MP cu funcţie de filmare 720p şi blitz LED. Toate acestea sunt gestionate cu un acumulator de 1500mAh, identic celui folosit pentru modelul Galaxy S Duos de anul trecut.

 

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează