Jocul Game of Thrones e foarte aproape

nou joc game of thrones 1

Popularul serial de fantezie medievală, Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), își va găsi echivalentul, pînă la sfîrșitul anului, și în universul jocurilor video. Fanii au motive bune pentru a fi entuziasmați. Proiectul va fi condus de către cei de la Telltale Games, creatorii unei serii de jocuri episodice legată de numele unui serial poate la fel de popular, The Walking Dead.

Cu toate că mai există jocuri inspirate din seria romanelor fantastice Un cîntec de gheață și Foc, din care face parte Urzeala Tronurilor, Game of Thrones va fi primul construit pe baza licenței serialului difuzat și produs de HBO. Știm deja că nume importante își vor face apariția în joc, cum ar fi Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Heady (Cersei Lannister), Natalie Dormer, (Margaery Tyrell), și Iwan Rheon (Ramsay Snow).

nou joc game of thrones 2

 Jocul Game of Thrones va fi un adventure point-and-click lansat în 6 episoade. Povestea se va concentra pe casa Forrester, o familie din nordul ținutului și aliat al casei Stark. Ea nu a apărut în serial, dar a fost menționată în romanele Un cîntec de gheață și Foc. Jocul va fi legat puternic de evenimentele din sezonul al 3-lea și va continua pînă aproape de începutul sezonului al 5-lea, aflat încă în producție. În el, vom controla acțiunile nu doar a unui singur erou, ci vom intra în pielea a cinci membri ai casei Forrester (fie familie, fi servitori). Acțiunile tale vor avea efecte puternice asupra tuturor personajelor și, în final, asupra întregii familii.

nou joc game of thrones 3

 Cu toate că nu avem o dată clară pentru lansare (surse neoficiale zic 24 noiembrie), Telltale Games ne-a garantat că îl vom vedea pînă la sfîrșitul anului. Nu e mult, avînd în vedere că fanii romanelor au trebuit să aștepte și pînă la 5 ani pentru o nouă carte. Așa că, în această iarnă vom vedea cît de pricepuți suntem la jocul tronurilor. Eu unul nu mă aștept la un final prea fericit pentru casa Forrester, chiar dacă au un motto destul de impunător, „Iron from ice”. Pînă atunci urmariti trailerul.

 

nou joc game of thrones 4

nou joc game of thrones 5

nou joc game of thrones 6

nou joc game of thrones 7

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!