Platesti cat vrei pentru 8 jocuri in valoare de 200 euro

Tu cat ai plati pentru un pachet de jocuri estimate la peste 200 de euro? The Humble Bundle, impreuna cu cei de la EA au lansat The Humble Origin Bundle, o colectie de 8 jocuri pentru care poti plati orice suma ti se pare potrivita. In oferta se numara nume grele precum Battlefield 3, Sims 3, Mirror's Edge, Crysis 2, Burnout Paradise, Medal of Honor, Dead Space 1 si Dead Space 3. In plus, toti banii stransi la sfarsitul campaniei vor fi donati unor fundatii de caritate, in functie de preferintele cumparatorilor.

 

 

Sistemul gandit de cei de la Humble Bundle este unul foarte simplu: in fiecare saptamana pun la vanzare un pachet de jocuri indie pentru care poti plati cat vrei. Pe langa acestea, daca alegi o suma mai mare decat media vanzarilor totale, vei primi ca bonus inca un joc.

Pana astazi, 20 august, s-au vandut aproximativ un milion si jumatate de pachete, insumand aproximativ 7,5 milioane de dolari care se vor duce spre organizatii caritabile. Momentan, pentru a primi Battlefield 3 si Sims 3 va trebui sa plates macar 5 dolari. Toate jocurile pot fi activate pe platforma Origin iar unele dintre ele pot fi jucate si pe Steam.

Oferta se va incheia pe 28 august.