Festivalul Magia Baloanelor pe 6 - 8 mai la Razboieni

Festivalul Magia Baloanelor

6 - 8 mai Razboieni

 

Festivalul Magia Baloanelor aduce pentru prima dată în Moldova un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat. Îți propunem să devii parte a magiei și să te lași cuprins de emoția și bucuria unei experiențe noi.

Imaginează-ti să vezi sute de feţe zâmbitoare uimite de spectacolul magic al baloanelor cu aer cald umplând cerul cu un caleidoscop de culori, să auzi huruitul arzătoarelor în timp ce încălzesc aerul din baloane pregătindu-se de lansare, să simţi senzaţia copleşitoare de pace şi linişte, în timp ce pluteşti încotro te duce vântul, în lumina caldă a soarelui în zori şi la apus.

Magia Baloanelor Razboieni Iasi 2016

Vor fi invitate intre 7 si 9 baloane din Romania, Ungaria si Moldova. Lansarile in masa ale acestora vor avea loc de doua ori pe zi, la 7 am si la 6.30 pm (in functie de vreme).  In plus, se vor organiza dupa –amiaza sesiuni de zbor captiv. Programul acestora se va anunta ulterior. Pentru zborul liber nu vor mai fi sunt locuri disponibile, iar pentru cel captiv nu se fac rezervari in avans.

Pe langa admirarea spectacolului oferit de baloane, programul e completat cu diverse activitati atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: tobogane gonflabile, tir cu arcul, tenis de masa etc.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!