IAȘI Guitar Festival

17 - 19 noiembrie 2017

 

IAȘI Guitar Festival, eveniment unic în țară, împlinește 10 ani, așa că anul acesta vom petrece o zi în plus împreună! În perioada 17 – 19 noiembrie 2017 vă invităm la cea de-a X-a ediție dedicată acordurilor de chitară!

Recital extraordinar de chitară clasică, Concurs național de chitară electrică, Concerte, Masterclass de chitară bass și o Lansare de carte, toate se vor reuni în cadrul evenimentului, alături de invitați speciali!

Iasi Guitar Festival 2017

Intrarea este liberă!

Program Iasi Guitar Festival

Vineri, 17 noiembrie 2017

ora 18:00 – Recital extraordinar de chitară clasică susținut de ansamblul de chitare al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, conducerea muzicală conf. univ. dr. Constantin Andrei. În deschidere: duo inedit de chitară clasică și clarinet susținut de lect. univ. dr. Daniel Dragomirescu și prof. univ. dr. Doru Albu.
Locația: Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Mihai Eminescu” din Iași.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017

ora 14.00 – Concurs de Chitară Electrică; Fişa de înscriere la concurs şi Regulamentul Concursului de Chitară Electrică se regăsesc pe site-ul evenimentului: iasiguitarfestival.jimdo.com
ora 18.00 – Concert sustinut de Orchestra de Jazz și Muzică Ușoară a Universității de Arte “George Enescu” Iași: FICS Jazz & Pop Orchestra coordonată de lector univ. dr. Dan Spînu.
Locația: Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași.

Duminică, 19 noiembrie 2017

ora 15:00 – Masterclass de chitară bass susținut de Adrian Ciuplea, bassistul formației Platonic Band și al formației Vița de Vie,
Locatia: Sala Studio din Casa de Cultură a Studenților Iași.

ora 17:00 – Lansare de carte Andrei Roșulescu și Iarina Copuzaru – Cartea Arpegiilor, Studii pentru chitară electrică
Locatia: Librăria Cărturești Palas Mall.

ora 19:00 – Gala laureaților concursului de chitară electrică și concert Jazz & Blues: Nicu Patoi & Platonic Band
Locatia: Sala Gaudeamus.

Organizatori: Casa de Cultură a Studenților Iași, Asociația „Excelență pe Portativ”. Parteneri: Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, Librăriile Cărturești. Sponsori: Cotnari, Grupul de firme Tester, Little Texas.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!