Salubris Iasi

Salubris Iasi

Adresa: Șoseaua Națională nr. 43, cod 700237 (Piramida lui Dubet)
Telefon: centrala: 0232/276244, dispecerat: 0232/270223,
TEL VERDE 0800-410610
Fax: 0232/266463
E-mail:
  Director General: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Director Adjunct interimar: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Contabil Șef: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Șef Departament Comercial: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Șef Serviciu Juridic: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Program de audienţe: Director general: joi orele 12-14

 In afara de contractele de salubritate pe care le incheiati la cei de la Salubris va mai puteti adresa si pentru:

Emiterea avizului de principiu de către SALUBRIS S.A. pentru constructii

Actele necesare pentru colectarea, transportul si depozitarea deşeurilor inerte (rezultate din constructii etc)

Salubris Iasi

Principalele servicii prestate de SALUBRIS S.A. sunt:
 
    - Precolectarea, colectarea, transportul reziduurilor solide. SALUBRIS S.A. colectează şi transportă deşeurile menajere şi asimilabile cu acestea, de la populaţie şi agenţii economici din municipiul Iaşi.
     - Măturatul şi spălatul căilor publice. Activitatea de măturat al căilor publice se realizează în scopul păstrării unui aspect salubru pe domeniul public.
     - Curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile destinate accesului pietonal (fără rigole), menţinerea în bună funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ. Acesta activitate constă în efectuarea unor lucrări specifice de îndepărtare a zăpezii, gheţii şi de combatere a poleiului în scopul asigurării circulaţiei pietonale în condiţii de siguranţă.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!