Mai 31, 2020

Evenimente in Iasi

The party starter! 16 septembrie Club Motor

The party starter!

16 septembrie Club Motor

Vineri, 16 septembrie 2011, participa la evenimentul de relansare a Clubului Motor!

Din 16 septembrie, Club Motor reinventeaza distractia in Iasi printr-o megapetrecere de redeschidere intitulata ”The party starter!”, care il va avea ca invitat special pe Dj Danny- Club Tribute Bucuresti.

Cu un specific original si traditie in domeniul entertainmentului, Club Motor redefineste conceptul de distractie urbana: ”The party starter!” propunându-si sa mute polul petrecerilor in complexul Tudor Vladimirescu: ziua ai bar&lounge in care sa te relaxezi si sa te simti bine, iar seara…in Club Motor se reinventeaza superdistractia: sistemele ultra-moderne de sunet si lumini, resident deejay, cele mai tari hituri si animatoare sexy!  


Redeschidere Club Motor Iasi


Club Motor

Adresa: Complex Studentesc Tudor Vladimirescu
Tel: 0232-270.459

Lucky 7's Presents : Farewell (DJ Snow - Ikim B2B Keeble) 9 septembrie Club Zona

Lucky 7's Presents : Farewell (DJ Snow - Ikim B2B Keeble)

9 septembrie Club Zona Ora 22:00

Vara a trecut, la fel si vacanta insa sezonul de petreceri de toamna de abia a inceput. Deschidem astfel sezonul cu o petrecere foarte speciala pentru noi.
Now let's get down to business!


DJ SNOW [UNUSUAL SUSPECTS // CLUJ ]

Este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 10 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
Intra in contact cu muzica electronica in 1996, odata cu primele party-uri de gen din Cluj-Napoca.
Din 1999 incepe sa achizitioneze discuri (cateva peripluri la Budapesta, in magazine de specialitate) si sa mixeze (Green Horse – Oradea , Web – Bucuresti, Mythos – Cluj).
Tot in 1999 isi face debutul oficial la prima editie a Transilvanian Summit-ului. Mixeaza drum and bass, fiind unul din dj-ii care au impus acest gen pe scena romaneasca.
In urmatori doi ani a participat la petreceri sporadice, cistigand rezidentiate in Mythos si Club 29. (Cluburi-simbol al miscarii electronice clujene).
In anii 2002-2003 participa la organizarea seriei de party-uri Nu Beatz din club Fire, Cluj.
In vara lui 2003 se ocupa de organizarea celei de-a doua scene la festivalul DeLaHoya, dedicata exclusiv breaks-ului.
In urma acestui eveniment, impreuna cu doi prieteni, pune bazele unei organizatii de promovare a muzicii breaks, Zoom Out, a carei lansare are loc in toamna aceluiasi an.

Lucky 7's Presents : Farewell (DJ Snow - Ikim B2B Keeble) 9 septembrie Club Zona Ora 22:00


IKIM B2B KEEBLE - Full night, DJ-ii locali vor avea toata seara, cu exceptia  main - eventului asa ca pregatiti-va pentru ca muzica nu se va termina prea devreme.

http://soundcloud.com/keeble_bogdan/candy
http://soundcloud.com/keeble_bogdan/where-did-the-night-go

http://www.facebook.com/pages/Ikim/147328128680839
http://www.facebook.com/pages/Lucky-7-Events/192019640827820

Accesul se va face incepand cu ora 22.00.
Intrarea 20 RON - 10 consumatie

Club Zona

Adresa: Splai Bahlui Drept (Incinta Terom/Electra)
Tel: 0744-477.322, 0740-023.429

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!