iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Evenimente in Iasi

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

26 Ianuarie 2019, Ateneul Iasi

 

Distinse doamne și stimați domni, sâmbătă, 26 Ianuarie 2019, începând cu ora 19:00 vă așteptăm la Ateneul din Iași, în Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” să luați parte la două ore de teatru de revistă “ca la Tănase”, în compania îndrăgiților actori Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu și Ana Maria Donosa!

Spectacol cu Alexandru Arsinel siVasile Muraru ianuarie Iasi

Rezervările se pot face la casieria Ateneului din Iași iar biletele vor putea fi cumpărate online - începând cu data de 1 Ianuarie și de la casieria Ateneului - începând cu data de 3 Ianuarie.

Atelierul Artistului

15-23 decembrie 2018, Atrium Palas Mall

 

Atelierul Artistului vă invită la ediția de Crăciun a adunării noastre bianuale, la parterul Atriumului Palas Mall, în perioada 15-23 decembrie.
Suntem 11 artiști și designeri locali de această dată, și am încercat să creem piese mai frumoase și mai interesante decât la edițiile anterioare, numai bune de dăruit.

Ieșenii vor găsi în cercul nostru obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual cu simboluri tradiționale, bijuterii din ceramică, argint ,mătase, pietre prețioase și semiprețioase sau în stil steampunk, păpuși din materiale textile, genți, portofele și alte accesorii din piele.

atelierul artistului decembrie 2018 Palas Mall

Atelierul va avea loc in Atrium din Palas mall Iasi (zona magazinului Zara), intre orele 10-22.

Expun: Ionela Mihuleac, Alina Avram, Georgeta Astefanei, Iuliana Asoltanei, Irina Secrieriu, Push Design, Otilia Iutis, Luminita Avadanei, Ramona Sandu-City Boutique, Olivia Alexandriuc si Lilia Dorofte-Koja Concept

 

Alte concerte in Iasi