Evenimente Palas Iasi oferite de Iasi 365

Palas Iași Streetball, 9-10 iunie 2018, Palas Mall

Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball

9-10 iunie 2018, Palas Mall

 

Cel mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, inclus anul trecut pe lista disciplinelor olimpice, va fi principala atracție în weekend-ul 9-10 iunie la Palas Mall din Iași.

Evenimentul Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball face parte din circuitul national Sport Arena Streetball Tour 2018, o competiție din calendarul FIBA 3×3, în care toți participanții punctează în clasamentul mondial.

Turneul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu cei mai mici baschetbaliști de la categoriile Baby (sub 10 ani) și Mini (sub 12 ani), apoi sub 14 ani, sub 18 ani, și plus 35 de ani. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni, care va conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice.

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din România, dar și echipe din afara țării, care luptă pentru a acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3, sunt așteptate la eveniment. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei și maximum patru jucători.

Premiile totale sunt în valoare de peste 15.000 de lei, iar campioana la categoria Open Masculin va încasa un cec în valoare de 5000 de lei.

streetball palas iasi iunie 2018

Și vizitatorii centrului comercial vor avea parte de distracție pe parcursul celor două zile de eveniment, urmand a fi organizate numeroase concursuri cu premii pentru spectatori, meciuri demonstrative si alte surprize.
Înscrierile pentru turneul din Iași se vor face pe site-ul oficial al competiției 3la3.ro începând de luni, 4 iunie, ora 15.00, până miercuri 6 iunie, ora 23.00, sau în limita a 50 de echipe, cumulat pe toate categoriile.

Evenimentul Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball este organizat de Sport a la Iași în parteneriat cu Sport Arena Streetball și este susținut pe plan local de: Kaufland, Conduent, Palas Iași, Primăria Municipiului Galați, Consiliul Județean Galați, Centrul Municipal de Colectare Iași, Ecomold, Klarwin, Club Viper. Partenerii circuitului national Sport Arena Streetball Tour sunt: Raiffeisen Bank, Nike, sport-loft.com, Gatorade, Ursus, Fitbit, Kiss FM, Horizon, Ideal Board Games.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!