Puss in Boots (Motanul incaltat)

Puss in Boots (Motanul incaltat)

motanul-incaltat

Gen: Animatie , Aventuri, Comedie
Regia: Barry Cook, Sarah Smith

 In rolurile principale: James McAvoy, Jim Broadbent, Hugh Laurie, Imelda Staunton

Motanul incaltat, este un film animat pe calculator, care a fost lansat de DreamWorks Animation, regizat de Chris Miller (care a regizat Shrek the Third în 2007), produs executiv de Guillermo del Toro (Splice, Blade II, Pan's Labyrinth), în rolurile principale cu Antonio Banderas si Salma Hayek, scris de Tom Wheeler. A fost lansat în cinematografe pe 4 noiembrie 2011 în 3D si IMAX3D.[1]

Filmul se bazează si urmează personajul Motanul Încălțat din Shrek si aventurile sale înainte de prima sa aparitie în Shrek 2 din 2004.
Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez si proscris, Motanul Încăltat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneste în aventură alături de Pisi-Lăbuțe Pufoase (Salma Hayek) si Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-si salva orasul. Dar misiunea lui e îngreunată de fiorosii nelegiuti Jack si Jill (Billy Bob Thornton si Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor nostri. Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, si, bineînteles a Botinelor!