Featured

Sleeping Dogs (2024) Fantomele trecutului

Sleeping Dogs - prezentare și trailer

Gen: Crimă, Mister, Thriller
Regia: Adam Cooper

In rolurile principale: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan

Filmul Sleeping Dogs” ne prezintă povestea unui polițist pensionat pe caz de boală (Alzheimer) care este rugat să scape de la moarte un negru închis pe nedrept și acuzat de omor.

In rolul principal, cel al polițistului pensionar Roy Freeman, il regăsim pe  Russell Crowe, a cărui fizic este mult diferit de cel din filmele jucate până acum. Fiind diagnosticat cu Alzheimer și supus unei operații prin care se incearcă vindecarea lui, Roy face tot posibilul pentru a nu cădea în uitarea pe care ți-o dă această cumplită boală.  De aceea el nu refuza propunerea de a relua un caz pe care il anchetase cu 10 ani în urma și care s-a incheiat brusc fără a duce unele proceduri pănă la capăt.

Insă, poate, câteodată e mai bine să lași trecutul în urmă, căci pot apărea surprize nebănuite, pe care vă invităm să le descoperiți și voi.

Filmul e făcut după cartea lui Eugen Ovidiu Chirovici - Cartea Oglinzilor care a fost  bestseller în Germania, Olanda și Italia și a fost tradusă în 37 de limbi.

 

 

Fantomele trecutului

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!