Fast and Furious 6 (Furios si iute 2013)

Fast and Furious 6  (Furios si iute 2013)

fast-furious-6

Gen:  Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller
Regia: Justin Lin

In rolurile principale: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez

Dom (Vin Diesel)  si Brian (Paul Walker) au decis sa se ascunda pentru o vreme dupa ce au dat o lovitura de o suta de milioane de dolari unui escroc de talie internationala  din Rio . Dar, pentru ca nu se pot intoarce acasa ca sa traiasca linistiti din acei bani, sunt acum nemultumiti si simt ca le lipseste ceva.

Agentul Hobbs dupa ce i-a facut scapati pe eroii nostri , s-a intors din nou acolo unde lumea avea nevoie de el, sa restabileasca linistea in oras si sa lupte cu infractorii. Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formata din soferi ucigasi-mercenari care raspandesc teroarea prin 12 orase ale lumii, condusa de un geniu diabolic (Luke Evans), a carui mana dreapta este nimeni alta decat cea care a fost iubirea lui Dom, si pe care acum o crede moarta – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca sa-i opreasca e sa fie mai tari decat ei, asa ca Hobbs îi cere lui Dom sa-si stranga echipa la Londra.

 Si ca totul sa fie ok acesta le ofera iertarea astfel ca acestia sa se intoarca si ei linistiti acasa ca sa se reuneasca cu familiile lor.