BuzzCamp! 2015

Se apropieBuzzCamp! Te-ai inscris?

Nu te-ai inscris inca la BuzzCamp? Noi iti recomandam sa te grabesti!

Acceseaza http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/si intra in comunitatea BuzzCamperilor.

Pe 2 aprilie, la Hotel Unirea, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, recrutare targetata si orientare in cariera este special organizat pentru tinerii care vor sa investeasca timp in dezvoltarea lor, sa cunoasca mediul organizational din Romania sau sa lucreze intr-o companie de renume.

Am stat de vorba cu organizatorii si iata ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigura accesul la conferinta care va avea ca tema “Esecul – prima lectie de (auto)motivare” .

In fiecare editie aducem ceva nou, iar tema aleasa este bazata pe feedback-ul participantilor editiilor anterioare, fiind o tema de actualitate si de interes pentru ei. Este important ca tinerii sa interactioneze cu oameni care au ceva de spus si din a caror experienta de viata sa aiba de invatat. Tocmai de aceea, speakerii invitati sunt din domenii variate, oameni cu povesti de succes, printre care ii putem mentiona pe Costi Bacica, Adrian Monoranu, Gabriela Zboiu, Tudor Munteanu si multi altii.

Pe langa informatiile pentr udezvoltarea lor personala, impreuna cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunitati reale de angajare si orientare in cariera.

Astfel, in cadrul workshop-urilordar si in timpulpauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor intalni cu reprezentantii Royal Canin, EY, Capgemini, E.ON, WNS, Xerox si alte mari companii.

Ne dorim sa ajutam tanara generatie sa-si gaseasca drumul catre un viitor de succes. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem in fiecare editie.

In plus, am pregatitnumeroasesurprize si premii, tot cetrebuiesafacatineriiestesaaccepteprovocareape care o lansam.

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamptescoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie, inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 30 martie, ora 23:59.

Consideram ca sunt suficiente motive sa nu lipsiti de la eveniment! Inscrierile se facpehttp://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/, iarparticiparea este gratuita!”

 

Inscrie-te si devino BuzzCamper!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!