Ianuarie 27, 2020

Concerte in Iasi

„Ucenicii Pianului” - Mica Unire, 20 ianuarie 2020

„Ucenicii Pianului” - Mica Unire

20 ianuarie 2020, Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Elena Cuza” Iași, organizează luni, 20 ianuarie 2020, de la ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10) o nouă întâlnire muzicală „Ucenicii Pianului”, în cadrul căreia vom celebra Mica Unire.

Manifestarea cuprinde un scurt program artistic pregătit de către elevii Școlii „Elena Cuza” Iași, pentru a sublinia importanța pe care o are ziua de 24 ianuarie 1859 în istoria României.

Evenimentul Ucenicii Pianului 24 ianuarie 2020

În program, studenți de la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice, coordonați de către lector univ. dr. Cristina Răducanu, vor interpreta la pian, alături de cei mici, diferite fragmente muzicale, iar în partea a doua, studenți de la Facultatea de Arte Vizuale și Design, coordonați de lector univ. dr. Ana Maria Aprotosoaie Iftimi, vor continua activitățile recreative inspirate din muzică și vizualizate în culori.

Participarea este gratuită.

Concert trupa SPAM, 26 ianuarie 2020

Concert trupa SPAM

26 ianuarie 2020, Bar B2

 

Pentru fanii din Iași, trupa SPAM se întoarce cu o formulă-surpriză, cântece, vechi, cântece noi, cântece bune și cântece așa-și-așa.

Trupa Spam este formată din:
Cosmin Vaman - voce și chitară
Alexandra Andrei - voce
Eugen Toboș - chitară solo
Tudor Olaru - bass
Ciprian Diaconu - tobe

concert Trupa Spam 26 ianuarie 2020

Toți se declară melomani de mici și cu o experiență pe scenă de zeci de ani. În formula actuală au debutat pe scena Folk You, în 2014, unde au revenit an de an, iar mai populari au devenit odată cu lansarea melodiei Cele mai frumoase, în același an , fiind până astăzi una dintre cele mai fredonate piese are peste 200.000 de vizualizări pe Youtube & o puteți asculta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=fJpHWI2NB6E

Au scos două albume, Drumul & Facem Dragoste, iar în prezent lucrează la cel de-al treilea album, intitulat “DOR” cu angajamentul de a continua să scrie și să cânte muzică romantică pentru oameni înțeleși. Sunt amuzanți, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, temperate de glumițele din pauzele dintre piese.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează