Proiectie filme documentare 24 ianuarie Teatru Fix

Proiectie filme documentare

24 ianuarie Teatru Fix 19:00

O scurta privire aruncata în jurul tau si vezi ca este prezent aproape peste tot. În ramele de ochelari, telefonul mobil, sacosa pe care o ai în mana, scaunele din autobuz, haina pe care o porti. Plasticul si alti compusi din petrol sau gaze naturale sunt folositi pentru o larga varietate de obiecte pe care le utilizam în activitatea cotidiana, fara a sti însa care sunt urmarile utilizarii unui produs ieftin, reciclabil sau nu.

proiectie-filme-documentare

Cat de prezent este plasticul în vietile noastre si cata nevoie avem sau nu de el? Asociatia Mai Bine te invita la o seara de film pe aceasta tema joi, 24 ianuarie 2013, la Teatru FIX, începand cu ora 19.00. Vom viziona The Magestic Platic Bag (lb. engleza, 2010) si Bag.It. (lb. engleza, 2010), doua productii despre plasticul care ne înconjoara.

Intrarea este libera!

Activitatea face parte din proiectul DEŞEURILE – management mai bun prin implicare civica şi participare publica, finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului ATITUDINE ŞI IMPLICARE, destinat organizaţiilor neguvernamentale de mediu din Romania.