iasi 365 2018 logo 4

Evenimente in Iasi

„Biblioteca de Sport”: Hatha Yoga cu Valentin Plăcintă

2 august 2018 Esplanada de la CUB, ora 18:00

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă publicul de toate vârstele joi, 2 august 2018, de la ora 18.00, pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare), la prima întâlnire din cadrul celei de a treia ediții a proiectului „Biblioteca de Sport”, pe care o dedicăm unei activități din ce în ce mai populare în România: Hatha Yoga.

Sesiunea de Hatha Yoga va fi condusă de Valentin Plăcintă, antrenor yoga 500h, acreditat de Yoga Alliance și Integrative Nutrition Health Coach. Valentin este antrenor yoga de 2 ani și jumătate, iar înainte a făcut dans sportiv la nivel de performanță. În prezent activează la Fit Yoga Iași & Evolution Wellness Center.

Înscrierile se pot face direct la sediul bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cât și prin partenerii din proiect.

biblioteca de sport hatha yoga 2018

Toți participanții vor primi un CR7Drive – o băutură pe bază de electroliți care contribuie la menținerea rezistenței la efort în timpul exercițiilor fizice și crește absorbția de apă. De asemenea, participanții vor primi diplome și vouchere de la partenerii proiectului.
Participarea este gratuită și nu există limită de vârstă.

Proiectul „Biblioteca de Sport” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, cu scopul de a promova activitatea fizică ca mijloc eficient de relaxare și sănătate a minții și a trupului, dar și ca un instrument educațional și social în dobândirea unor atitudini fundamentale, precum fairplay și etică, cât și încurajarea participativității. Timp de patru săptămâni, instructori și sportivi ai Iașului vor susține sesiuni de yoga, aerobic, arte marțiale, fitness și dans sportiv. Proiectul este implementat în parteneriat cu diverse cluburi de sport din Iași și se adresează tuturor membrilor comunității de toate vârstele.

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

26 iulie 2018, Bistro „La noi”

 

Joi, 26 Iulie 2018, între orele 18:00 şi 21:00, JCI Iaşi vă invită la a V-a ediţie a evenimentului Seara cu Antreprenori, la Bistro „La noi” de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 8, Iași.

În mediul de afaceri ești supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creşteri, dar şi în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea şi în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Din acest motiv, dar şi pentru că Iaşul are nevoie de oportunităţi de dezvoltare şi învăţare pentru tinerii din zona antreprenorială, Seara cu Antreprenori vine cu scopul de a descoperi antreprenori locali dar şi de a învăţa de la aceştia secretul succesului în business. Credem în construirea de relaţii şi parteneriate durabile şi nu întâmplător invitatul acestui eveniment este Carmen Manea, tânăr antreprenor și alumni JCI.

seara cu antreprenori iulie Iasi 2018

Pentru Carmen Manea antreprenoriatul este o cale de exprimare a creativității sale. Împreună cu partenerul ei, Emanuel Varga, au dezvoltat afaceri în jurul pasiunilor lor. Școala Moldovenească de Cafea și Prăjitoria s-au născut din dorința de a împărtăși cu cei din jur pasiunea pentru cafea, iar Bistro „La noi” este o oază de liniște în mijlocul agitației.

Provocarea antreprenoriatului nu este una uşoară şi de aceea ne dorim ca prin intermediul evenimentului Seara cu Antreprenori să aflăm cât mai multe de la ea, despre motivația ei, despre cum face față situațiilor neprevăzute, despre cum jonglează între trei afaceri, dar nu în ultimul rând despre ce înseamnă să fi un om cald și să atragi oamenii potriviți lângă tine.

Despre JCI Iaşi

Junior Chamber International (Tânara Camera de Comerţ) este o organizaţie non-guvernamentală pentru tineri lideri şi antreprenori, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. Membrii JCI Iaşi contribuie la dezvoltarea comunităţii locale, generând schimbări pozitive în comunitate.

Evenimentul este gratuit și vă invităm să vă înscrieți utilizând următorul link:  https://goo.gl/forms/sxjSZUm4Kopm2Nfs1

Alte concerte in Iasi