Mai 26, 2022

Stand up comedy

Stand up comedy cu Teo, Vio si Costel - Numa' la Noi!, 15 - 16 mai 2022

Stand up comedy cu Teo, Vio si Costel - "Numa' la Noi!"

15-16 mai 2022, Teatrul Luceafarul

 

Teo, Vio și Costel in turneu!
Știi ce e mereu la modă? Nu? Atunci îți zicem noi, serile amuzante petrecute între prieteni. De aceea, Teo, Vio și Costel îți dau întâlnire in Iași.

Începe vara cu dreptul și vino să te răcorești cu o porție sănătoasă de râs!
Grabeste-te, ia-ti bilet si vino sa le asculti glumele!

stand up comedy Teo Vio si Costel la Teatrul Luceafarul din Iasi mai 2022

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Stand Up Comedy Show, 5 mai 2022

Stand Up Comedy Show

5 mai 2022, Cafeneaua Punkt.Zero

 

PUNKT... și de la capăt! Susținem, pe 5 mai, de la orele 19:00, o nouă seară de râs zgomotos alături de scena locală de stand-up comedy. Gabriel și Petrică, doi comedianți cu câteva sute de ore de comedie și destule relații eșuate la activ, alături de Dominic și Călin, tinere speranțe ale comediei ieșene, promit un show de o oră și ceva cu pățănii hilare, glume fff amuzante și răutăți absolut gratuite. Pentru că, zic ei, altceva mai bun nu au de făcut într-o joi seară în Iași. Toate astea pentru numai 30 de lei, prețul biletului.

standupcomedy cu punkt zero 5 mai 2022

Ne-am bucura să-ți iei prietenii și să râdem cu toții cu gura până la urechi, atunci când aceasta nu va fi ocupată să soarbă din băuturile răcoroase pe care le-am pregătit. Alcoolice sau nu, decizia e la voi. Noi abia așteptăm!

Poți rezerva un loc printr-un mesaj pe pagină de facebook al evenimentului (https://www.facebook.com/events/695733644963723/) sau unul la numărul de telefon/WhatsApp - 0743547806

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!