Iulie 21, 2019

Evenimente nationale

SummerFEST 2018 31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

SummerFEST 2018

31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

 

Au rămas zile numărate până la cel mai mare festival din Republica Moldova, "Summer FEST 2018". Acesta se va petrece timp de 2 zile, 31 august și 1 septembrie, în parcul Dendrariu din Chișinău. Așa evenimente de amploare nu pot fi trecute cu vederea.

Organizatorii promit două scene, kilowaţi grei de sunet, milioane de lumini şi ecrane gigantice. Pe parcursul celor două zile, buna dispoziţie va fi garantată de către interpreţii ce ne-au purtat faima în toată lumea.

festivalul summerfest 2018 Chisinau

Aflat în a doua ediţie, festivalul "Summer FEST", va fi de două ori mai mare decât anul precedent, înșirându-se pe 10 km pătrați. Organizatorii spun că în parc vor fi amenajate zone imense pentru picnic, arii de divertisment pentru toate vârstele, precum şi concursuri.
Va fi o zonă mare "Food cort", unde peste 3000 de persoane se vor putea aşeza concomitent. Zece zone imense pentru bar, VR zonă, Corner Teatru și cel mai important, mii de oameni care au venit doar pentru distracție.

Cele mai marcante personalități din Line Up: Tujamo, Sander Van Doorn, Mahmut Orhan, Maurice West, David Gravell, Zdob și Zdub etc.
Organizatorii au creat o pagină specială pentru oaspeții din România, cu informație despre eveniment, transport, cazare și bilete. O găsești aici: https://summerfest.md/rom

TeCHALLENGE 2018 - editia a II a

TeCHALLENGE 2018 - editia a II a

 

TeCHALLENGE 2018 – EDIȚIA A DOUA O NOUĂ PROVOCARE PENTRU STUDENȚII ȘI ELEVII CREATIVI

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, împreună cu Honeywell România, Universitatea Tehnică de Construcții Bucuresti şi Inspectoratul Școlar al Municipiului București lansează a doua ediție a competiţiei de proiecte inovatoare în domeniul conectivității și al energiei, “TeCHALLENGE!”.

Concursul se desfăşoară în perioada 19 februarie – 04 octombrie 2018, timp în care participanţilor li se oferă ocazia să-şi pună în valoare cunoştinţele tehnice, iar cele mai creative dintre acestea vor fi premiate în datele de 25-26 octombrie 2018. Valoarea totală a premiilor este de peste 12.000 de euro.

concurs techallenge ediatia II 2018

Mai multe informații despre înscriere, depunere proiecte și regulament se regăsesc pe site-ul oficial al concursului http://techallenge.pub.ro/.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează