Ianuarie 21, 2020

Evenimente nationale

Folk Fest Remember Costinești, 17-18 august 2019

Folk Fest Remember Costinești

17-18 august 2019, Teatrul de Vară din Costinești

 

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești – Folk Fest Remember Costinești – se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

festival folk costinesti 17 august 2019 Costinesti

Folk Fest Remember Costinești vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș - jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Programul Folk Fest Remember

Sâmbătă, 17 august 2019

- Mircea Vintilă
- Ducu Bertzi & Friends
- Vasile Șeicaru
- Adi Beznă
- Alina Manole
- Trupa Spam
- After Party: Folk & Rock Company

Duminică, 18 august 2019

- Semnal M
- Mircea Baniciu
- Ada Milea
- Ilie Stepan & Horea Crișovan
- Țapinarii
- After Party: Folk Frate!

 

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/ White Horse Costinești.

SummerFEST 2018 31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

SummerFEST 2018

31 august - 1 septembrie 2018, Parcul Dendrariu Chișinău

 

Au rămas zile numărate până la cel mai mare festival din Republica Moldova, "Summer FEST 2018". Acesta se va petrece timp de 2 zile, 31 august și 1 septembrie, în parcul Dendrariu din Chișinău. Așa evenimente de amploare nu pot fi trecute cu vederea.

Organizatorii promit două scene, kilowaţi grei de sunet, milioane de lumini şi ecrane gigantice. Pe parcursul celor două zile, buna dispoziţie va fi garantată de către interpreţii ce ne-au purtat faima în toată lumea.

festivalul summerfest 2018 Chisinau

Aflat în a doua ediţie, festivalul "Summer FEST", va fi de două ori mai mare decât anul precedent, înșirându-se pe 10 km pătrați. Organizatorii spun că în parc vor fi amenajate zone imense pentru picnic, arii de divertisment pentru toate vârstele, precum şi concursuri.
Va fi o zonă mare "Food cort", unde peste 3000 de persoane se vor putea aşeza concomitent. Zece zone imense pentru bar, VR zonă, Corner Teatru și cel mai important, mii de oameni care au venit doar pentru distracție.

Cele mai marcante personalități din Line Up: Tujamo, Sander Van Doorn, Mahmut Orhan, Maurice West, David Gravell, Zdob și Zdub etc.
Organizatorii au creat o pagină specială pentru oaspeții din România, cu informație despre eveniment, transport, cazare și bilete. O găsești aici: https://summerfest.md/rom

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează