Aprilie 21, 2021

Clubbing

Balul Bobocilor Electronisti 2019, 27 Noiembrie 2019

Balul Bobocilor Electronisti ETTI 2019

27 Noiembrie 2019, Casa de Cultura a Studenţilor din Iaşi

 

Mâinile sus! Orice spuneți va putea fi folosit împotriva voastră! Așa că noi spunem doar atât: Liga Studenților Electroniști din Iași prezintă în pași de defilare cel mai așteptat proiect al toamnei: Balul Bobocilor Miss and Mister Outlaw! Predându-se de bună voie și nesiliți de nimeni, bobocii și-au acceptat soarta bine meritată în urma faptelor săvârșite și au decis ca pentru o șansă la eliberare pentru buna purtare să realizeze cel mai frumos spectacol în stil electronist!

Balul bobocilor Electronisti noiembrie 2019

Dansul, muzica și energia lor au făcut ca până și gratiile să vibreze de entuziasm pentru momentele pregătite de frumoșii noștri prizonieri. Liniștiți în celulele lor, aceștia sunt gata să arate tot ce pot în fața voastră, însă cătușele nu s-au pus singure! Vă așteaptă o seară plină de surprize și răsturnări de situație cum numai într-un film polițist vei putea găsi, însă noi aducem filmul pe scenă!

Ultima sentință se va da pe data de 27 Noiembrie, ora 20:30, nicăieri altundeva decât la Casa De Cultura a Studenților din Iași, unde condamnații își vor afla soarta! Vino alături de noi în atmosfera gratiilor pictate în verde și află ce pun în joc aceștia pentru a se salva!

Verdictul final va fi sărbătorit în Club Tribo la mult așteptatul Afterparty unde vom dansa și ne vom distra pe ce ne pregătește invitatul nostru special: Emil Lassaria! Prețul biletului pentru petrecere este de 15 RON până pe data de 26 Noiembrie, iar în ziua Balului va fi 20 RON.

Pentru detalii și informații:
Andreea: 0756 862 464 (bilete)
Sorin: 0745 529 465 (rezervări)

Balul Bobocilor Electrotehniști: ETH and CHILL!, 26 noiembrie 2019

Balul Bobocilor Electrotehniști: ETH and CHILL !

26 noiembrie 2019, Casa de Cultură a Studenților din Iaşi

 

Liga Studenților Electrotehniști vă invită la unul dintre cele mai așteptate evenimente cu, despre și pentru studenți, Balul Bobocilor.
Vă invităm pe 26 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților într-o călătorie în lumea celor mai bune seriale, să ne lăsăm amețiți de magia spectacolului pregătit de bobocii noștri dragi.

După un maraton care vă va rămâne întipărit în minte mult timp, ne vom face propriul serial în Club Tribo,purtați de ritmul amețitor al lui DJ DARK care ne va mixa simțurile până dimineață.

balul bobocilor electrotehnisti noiembrie 2019

#DJ #LSETH #ETHandCHILL

Preț bilet - 15 lei (20 lei în ziua evenimentului)
Contact bilete - Răcheriu Raluca - 0741768396
Rezervari - Mihai Bogdan - 0754796390

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!