Noiembrie 29, 2023

Clubbing

Loredana Live Show in Fratelli, 3 iulie 2021

Loredana Live Show in Fratelli

3 iulie 2021, Fratelli Lounge & Club, ora 20:00

 

Cand se lasa notpile -le - le! Se aduna fetele-le-le! Se aduna ca sa se....Puna de petrecere in Fratelli Iasiiiiii! Am promis o vara ca niciuna alta asa ca: #Fratelli Iasi & #JohnnieWalker prezinta cel mai incendiar show al momentului - LOREDANA LIVE SHOW .

DIVA inegalabila a tuturor timpurilor, EXTRAVAGANTA si pregatita sa ne aduca FERI-FERI-CIREEEE, va face ca SAMBATA 3 Iulie de la ora 20:00 sa ramana ISTORIE.

Locurile in cadrul evenimentului sunt limitate si intrarea se face doar pe baza biletului.

Acces : + 16 ani
Dj Fratelli : Dj KidMike - Dj Raul - Dj AlexMan

concert Loredana in Fratelli iulie 2021

SMILEY Live ON Stage, 26 iunie 2021

SMILEY Live ON Stage

26 iunie 2021, Fratelli Lounge & Club

 

La garnitură - GALAGIEEEE!
Mi-o servești pe farfurie
Taci! Dă-mi o clipă de tăcere!
Spune-mi tot cu o mângâiere
Cuvintele nu pot să spună
CE POATE INIMA SA ZBIERE CA…..la SocietyParty de pe 26 Iunie, Smiley va canta LIVE pe scena Fratelli Ristorante Iasi si va face ca toate inimile sa cante la unison si toate mintile sa o ia…razna DE PLACEREEEE. Ne vedem Sambata, 26 Iunie, cu vocile incalzile si pregatiti de distractie incepand cu ora 20:00 in Fratelli Ristorante Iasi.

concert Smiley on Fratelli iunie 2021 Iasi

Locurile in cadrul evenimentului sunt limitate si intrarea se face doar pe baza biletului achizitionat anterior. Bilete & Rezervari @ 0756.56.11.11

Dj.Team : DJ KidMike // Dj RAUL // Dj AlexMan

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!