iasi 365 2018 logo 4

Evenimente Palas Mall

The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition

13 iulie 2018, Palas

 

Revenim cu mare drag pentru a cincea ediție deja la Iași, pe data de 13 iulie cu un line-up ce cu siguranță va fi pe placul vostru. Strânge-ți gașca de prieteni și hai să dansăm și anul acest la cel mai mare și mult așteptat rooftop party din oraș, la Palas Iași. Responsabili de muzica bună și distracția voastră nemărginită vor fi: NUSHA, Lea Dobricic, Luca M, Olivian Nour și Cugler.

Line up: NUSHA, Lea Dobricic, Luca M, Olivian Nour, Cugler

Facilitati: food area, shot bar, prosecco & aperol spritz bar, cocktail bar

Preturi bilete:
- bilete in avans: 25 ron
bilete la intrare: 30 ron inainte de 23:00, 40 Ron dupa 23:00

the roof party iulie 2018

Rezervări mese: Bianca Dms 0724.788.545

LiveTickets: https://www.livetickets.ro/e/tbrpit-5th-edition

Accesul la eveniment se face începând cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Ieșirea din locație nu este permisa pana la ora 00:00, în caz contrar trebuie sa plătiții din nou contravaloarea biletului de intrare.

Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball

9-10 iunie 2018, Palas Mall

 

Cel mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, inclus anul trecut pe lista disciplinelor olimpice, va fi principala atracție în weekend-ul 9-10 iunie la Palas Mall din Iași.

Evenimentul Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball face parte din circuitul national Sport Arena Streetball Tour 2018, o competiție din calendarul FIBA 3×3, în care toți participanții punctează în clasamentul mondial.

Turneul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu cei mai mici baschetbaliști de la categoriile Baby (sub 10 ani) și Mini (sub 12 ani), apoi sub 14 ani, sub 18 ani, și plus 35 de ani. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni, care va conta pentru calificarea la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice.

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din România, dar și echipe din afara țării, care luptă pentru a acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3, sunt așteptate la eveniment. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei și maximum patru jucători.

Premiile totale sunt în valoare de peste 15.000 de lei, iar campioana la categoria Open Masculin va încasa un cec în valoare de 5000 de lei.

streetball palas iasi iunie 2018

Și vizitatorii centrului comercial vor avea parte de distracție pe parcursul celor două zile de eveniment, urmand a fi organizate numeroase concursuri cu premii pentru spectatori, meciuri demonstrative si alte surprize.
Înscrierile pentru turneul din Iași se vor face pe site-ul oficial al competiției 3la3.ro începând de luni, 4 iunie, ora 15.00, până miercuri 6 iunie, ora 23.00, sau în limita a 50 de echipe, cumulat pe toate categoriile.

Evenimentul Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball este organizat de Sport a la Iași în parteneriat cu Sport Arena Streetball și este susținut pe plan local de: Kaufland, Conduent, Palas Iași, Primăria Municipiului Galați, Consiliul Județean Galați, Centrul Municipal de Colectare Iași, Ecomold, Klarwin, Club Viper. Partenerii circuitului national Sport Arena Streetball Tour sunt: Raiffeisen Bank, Nike, sport-loft.com, Gatorade, Ursus, Fitbit, Kiss FM, Horizon, Ideal Board Games.

Programul Cinematografelor din Iasi