Featured

Cele mai frumoase urări de la mulți ani pentru soră

Cele mai frumoase urări de la mulți ani pentru soră

 

Printre cele mai norocoase persoane sunt cele care au un frate sau o soră. Ele învață mai ușor ce înseamnă să împarți cu cei dragi, să fii ajutat sau să ajuți pe cineva, să fii alături la bine și la greu.

De asta cei care au o soră care își sărbătorește ziua de naștere, nu trebuie să uite niciodată să le spună cât de mult țin la ea, și cât de mult înseamnă pentru ei, mai ales dacă persoana respectivă nu este lângă ei in acel moment.

Pe lângă urări sau mesaje de felicitare puteți adăuga și o amintire specială pe care o aveți cu sora sau o glumă pe care o știe doar ea. In continuare vă propunem câteva mesaje de felicitare pe care să la trimiteți sau să le folosiți ca inspirație pentru a compune alte mult mai frumoase și pe gustul vostru.

Vreau să-ți urez, sora mea, să trăiești o viață dulce, fără tristete, să fii sănătoasă, bucuroasă, să iubești și să fii iubită așa cum îți dorești. Să ai parte doar de evenimente frumoase, zambete luminoase și iubirea să găseasca întotdeauna un culcuș în inima ta!

----------

Surioară! Îți doresc o dispozitie festivă și o zi fericită! Să ai o atitudine pozitivă față de viață și încredere în ziua următoare! Fă ceea ce crezi că este necesar și nu privi înapoi!

----------

Draga mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc gânduri senine, întâlniri de suflet cu oamenii tăi dragi, încredere și forțe ca să realizezi orice îți propui! Fie ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de tine și să îți ofere ceea ce meriți cu adevărat. Fii fericită și întotdeauna cu zâmbetul pe buze!

----------

Sora mea dragă, vreau să te felicit și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie in casa ta, dragoste, bani și intelegere în inima ta. Niciun nor să nu îndrăznească să-ți tulbure liniștea sufletească. La multi ani, surioara!

----------

Azi ridic un pahar pentru sora mea iubită! În această sărbătoare luminoasă plină de bucurie, vreau să-ți doresc să-ți găsești fericirea! Lasă în viața ta să existe o mulțime de noi, interesante, fascinante evenimente!

----------

Surioara mea, îți doresc să trăiești o viață dulce, fără tristete, să fii sănătoasă, bucuroasă, să iubești și să fii iubită, așa cum îți dorești. Să ai parte doar de evenimente frumoase, zambete luminoase și iubirea să găsească întotdeauna un culcuș în inima ta!

----------

La mulți ani, draga mea soră! Îți doresc o zi de naștere minunată, plină de bucurie, râsete și dragoste.

----------

Draga mea iubită soră! A mai trecut un an, dar pentru mine vei fi întotdeauna copil! Tandru și amabil, frumos și receptiv! Toate florile să fie la picioarele tale astăzi!

----------

La mulți ani, draga mea soră! Nu ești doar o soră minunată, dar și cea mai bună prietenă! Și știu că orice mi-ar pregăti viața, mă pot baza pe tine. Oriunde te-ar duce viața și orice drum ai alege, voi fi întotdeauna alături de tine. Te iubesc din tot sufletul!

Mesaj de felicitare pentru sora cu ocazia zilei de nastere 2024

----------

Soră minunată! Vreau să-ți spun că o astfel de persoană ca tine nu mai există pe întreaga planetă! Îți doresc sănătate puternică, iar entuziasmul tău să poată inspira mereu pe alții, așa cum mi se întâmplă mie! Felicitări!

----------

Ești cea mai magică și uimitoare femeie. La mulți ani, soră! Lasă sărbătoarea să îți aducă impresii uimitoare, cadouri plăcute, mărturisiri calde și urări de bine.

----------

Dragă soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Nici nu știu ce să-ți urez, căci Bunul Dumnezeu te-a înzestrat cu de toate! Ești frumoasă, inteligentă, blândă. Ești o adevărată comoară! Îți doresc ca sufletul să-ți fie mereu atât de luminos, plin de căldură și armonie. La mulți ani!

----------

De ziua ta, vreau să sărbătorim toate motivele pentru care ești cea mai tare soră din lume! Să sărbătorim că ții așa de mult la noi, că ești așa iubitoare, așa haioasă și faptul că am norocul că ești sora mea! La mulți, mulți ani, îți doresc!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!