iasi 365 2018 logo 4

Clubbing

Balul bobocilor Facultatea de Matematică

22 noiembrie 2018, Underground the Pub

 

Facultatea de Matematică din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” vă invită și în acest an , la Balul Bobocilor desfășurat în UNDERGROUND THE PUB , pe data de 22 Noiembrie 2018 , petrecere unde concurenții vor avea o serie de probe în vederea alegerii titlului de “Miss & Mister Matematică”, aceștia reprezentând personaje din cadrul Cinematografiei.

Alături de boboceii noștri și alături de publicul prezent in seara respectivă, atmosfera va fi întreținută și de caștigătoarea ediției precedente, ce ne va încânta cu vocea ei, în continuarea căreia va urma și o minunată trupă care ne va impresiona cu un moment artistic.

balul bobocilor facultatea de matematica 2018 

După spusele: “Ce e mai bun rămane la final” , invitatul nostru , Dragoș Udilă (aka. Uddi), va fi prezent și ne va ajuta ca această seară să rămână una de neuitat .

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare pentru a arăta că “matematicienii” știu a se distra!

Balul Bobocilor de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politic

14 noiembrie 2018, Underground Pub

 

#CelmaitareBal revine în această toamnă!
LSFI prezintă Balul Bobocilor de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, ce va avea loc pe data de 14 noiembrie 2018. Și asta nu este tot ! De această dată, atmosfera va fi întreținută de muzica electrizantă la standarde internaționale a invitaților noștri speciali : Omul Spîn, Buster venit special din Marea Britanie [LONDON, UK] pentru #celmaitareabal, și ultimul dar nu cel din urmă, Mistah White unul dintre semifinaliștii cu cel mai tare flow de la Românii au Talent 2018.

balul bobocilor facultatea de filosofie 2018

De asemenea, în cadrul evenimentului vor concura 14 persoane, grupate în 7 perechi, aspiranți ai titlului de MISS&MISTER FSSP 2018!
Tema Balului: Step-up

#Celmaitarebal din Iași, marca LSFI, va răsuna în ritmuri internationale în acest an.
Pentru detalii, sunați la 0756-779.357 (Alexandra) sau 0758-940.233 (Cristina).

Vă așteptăm!