Cum putem juca online la Loto 6 din 49, Joker sau noroc

Cum putem juca online la loto 6 din 49, loto 5 din 40, Joker sau jocurile noroc

 

Pe lângă modul tradițional, offline, când jucătorul merge la o agenție loto a Loteriei Române unde operatorul îi introduce in terminal numerele pe care jucătorul dorește să le joace, Loteria Română a pus la dispoziție celor care doresc să joace și optiuni online de depunere a biletelor.

In continuare vă prezentăm modalitățile de joc, pe lângă cel tradițional, pe care jucătorii la loto le au la dispoziție.

1. Primul dintre ele ar fi cele 5.200 de Stații de Plată SelfPay
Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.
Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Cum putem juca online la Loteria Romana 2024

2. A doua modalitate este una online și constă în folosirea aplicației amparcat.ro, o aplicație folosită de cei care vor să își plătească parcarea. Cei de la Amparcat.ro au semnat un contract de colaborare cu Loteria Română și pe langă taxele de parcare vând și bilete loto.
Modul de utilizare al aplicatiei il găsiți aici : cum joci cu aplicatia am parcat.ro
Plata câştigurilor aferente biletelor electronice jucate prin site-ul joacaloto.ro se va face prin intermediul agențiilor Loto proprii și mandatare ale C.N.L.R., în termen de maxim 90 de zile calendaristice, de la data extragerii.

3. Loteria Română a pus la dispozitie celor interesați sa joace la jocurile sale loteristice și site-ul joacaloto.ro unde, cei care își fac cont pot juca online.

Cum se creeaza cont si cum se joaca pe siteul joacaloto.ro citiți aici

Informatii complete despre jocurile loteristice ale Loteriei Romane le puteți citi ai Informatii complete loto

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!