Mesaje de felicitare și urări pentru șefi

Mesaje de felicitare și urări pentru șefi

Astăzi 1 mai, de ziua muncii ar fi trebuit să le transmitem urări sau mesaje de felicitare șefilor noștri. Nu stiu câți dintre voi vor trimite șefilor (dacă ii mai au) mesaje de felicitare, insă dacă o sa faceți lucrul ăsta, iatî mai jos câteva mesaje pe care le puteți folosi pentru a crea voi altele mai faine sau să le trimiteți așa cum sunt.

 

Din câți șefi am avut, ești singurul șef care nu face pe șeful în birou. Ești genul de șef care mă motivează și mă învață să fiu din ce în ce mai bună în ceea ce fac și îți mulțumesc pentru asta! La Mulți Ani!

----------

La multi ani, sef istet! Esti cel mai de gasca si mai amuzant! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti!

----------

La Mulți Ani celui mai tare șef, susținător și îndrumător! Vă dorim progres și prosperitate în toate aspectele vițeii! La Mulți Ani!

-----------

La multi ani sefa, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase

----------

Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze fiecare pas și să vă ofere ani plini de prosperitate și bucurie. La Mulți Ani!

mesaje de felicitare pentru sefi iasi 365

----------

Draga sefa imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani sefa!

----------

V-am mai spus până acum că nu ne imaginăm zilele fără dumneavoastră? Este adevărat! Sunteți cel mai tare șef! La Mulți Ani!

-----------

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sefule!

-----------

A mai trecut un an din viata ta. Priveste-l cu sufletul unui om intelept si cu ochii limpezi de copil reflectind uimirea si credinta. Iti doresc sa te insoteasca in viata doar adevaratii prieteni: dragostea si optimismul. La Multi Ani!

----------

Sefule, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga sefule!

-----------

La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!!!!!!

-----------

Sa ramai la fel de cumsecade, esti un prieten adevarat, pe langa un sef bun! La multi ani! Sa deschidem sampania si sa petrecem asa cum iti place tie! Speram cu totii ca o sa-ti place surpriza pe cate ti-am pregatit-o!

----------

La multi ani sefu’! Sa traiesti, sa infloresti si pe noi sa ne cinstesti!

-----------

La Mulți Ani adevăratului lider, confident și vizionar al departamentului nostru! Sprijinul dumneavoastră înseamnă totul pentru noi! Să aveți o zi de naștere fericită! La Mulți Ani!

-----------

Impreuna suntem o echipa, dar tu esti capul ei. Rezultatele bune le sarbatorim cu totii, la fel si acum aniversarea ta. Iti dorim tot binele si la multi ani!

-----------

Ganduri bune, fericire, inima buna si multa forta de munca! La multi ani, esti un sef nemaipomenit de bun! Sa fii sanatos si fericit, si mereu cu zambetul pe buze

-----------

Multumim ca ne oferi intelegere, suport, ca ne inveti si ca ne lauzi cand meritam. Ne bucuram sa lucram impreuna si noi, toata echipa, iti dorim cel mai calduros LA MULTI ANI!

-----------

Cele mai sincere urari de bine, pentru cea mai frumoasa sefa! Esti inteligenta, cu un suflet mare si emani bucurie in jurul tau! La multi ani

-----------

Petalele pe care le-ai adunat in floarea vietii tale, lasa-le astazi sa se uneasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

----------

Un sef perfect face 3 lucruri: gandeste strategii, atinge obiective si mareste salariile angajatilor. Iti dorim sa fii un SEF PERFECT! La multi ani!

----------

Draga sefule imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani sefule!

----------

La multi ani! Pentru cel mai minunat sef, cele mai bune ganduri si urari de bine si sanatate! Colegii tai iti ureaza din toata inima “la multi ani”, cu foarte mulți bani! Sa ai parte de succese, veselie, zambete si prieteni adevarati!