Urări și mesaje de felicitare pentru profesori și invățători

Urări și mesaje de felicitare pentru profesori și invățători

 

Pentru cei care caută modele de mesaje, și mesaje de felicitare pentru profesori și învățători, mai jos am adunat câteva modele de mesaje de mulțumire din care să te inspiri.

 

Urări și mesaje de felicitare pentru profesori

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!

----------

La mulţi ani dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.

----------

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

----------

Răsfoind în cartea vieţii
Anii cei de şcoală plini
Prea frumos au zis poeţii
Profesorii sunt divini.
Mulțumim, dragi profesori!

----------

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumesc/Mulțumim, doamnă profesoară!

----------

Domnule profesor, vă mulțumesc pentru munca colosală depusă, pentru efort, înțelegere, insistență, cuvinte calde, răbdare, sfaturi înțelepte, susținere și dispoziția bună de la ore. Vă doresc să aveți parte de fericire și multă sănătate!

----------

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

----------

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să vă spun doar atât: vă mulțumesc doamna profesoară!

----------

Vă mulțumesc, domnule profesor, pentru că zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată, încurajare, insistență și laude de merit. Mă voi strădui să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra că efortul dvs nu a fost în zadar. Vă mulțumesc!

Urari si mesaje de felicitare pentru învățătoare

 

Doamna învățătoare, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani doamna învățătoare!

----------

Doamna învățătoare, cu ocazia zilei de naștere vă doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire!

----------

Doamna învățătoare ne face deosebită plăcere să vă transmitem, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani doamna învățătoare!

----------

Doamna învățătoare, cu ocazia zilei de naștere vă doresc in primul rând ca sănătatea să fie tot timpul impreună cu dumneavoastră iar fericirea să vă insoțeasca la fiecare pas. La mulți ani doamna învățătoare!

----------

Pentru ca bucuria noastră sunteți dumneavoastră, doamna învățătoare, vă doresc să fiți inconjurată doar de dragoste și bucurii! La mulți ani doamna învățătoare!

----------

Doamna învățătoare doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastră să devină realitate, iar ceea ce e impecabil in gândul dumneavoastră să completeze acele vise! La mulți doamna învățătoare!

mesaje de felicitare pentru profesori si invatatori iasi 365