Urări și mesaje de felicitare pentru cumnat și cumnată

Urări și mesaje de felicitare pentru cumnat și cumnată

 

Unele dintre cele mai frumoase momente din viață sunt zilele de naștere, și mulți dintre noi se bucură foarte mult când primesc mesaje de felicitare de la cei dragi. De aceea noi vă propunem câteva mesaje de felicitare pe care să le trimiteți cumnatului sau cumnatei sau care vă pot inspira să creați altele, mult mai inspirate și mai  frumoase. Sperăm din tot sufletul ca ele să provoace cât mai multă bucurie celor cărora le veți trimite.

Mesaje de felicitare pentru cumnat

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de naștere, dragă cumnate, îti doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite!

----------

Cumnate, imi face o deosebită plăcere să-ți transmit, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La Mulți Ani dragă cumnate!

----------

La mulți ani cumnate! Mai multe zâmbete pe față, mai mulți bani in portofel, mai multă dragoste în inimă!

----------

Un zâmbet are puterea de a indrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zambete in viață. La mulți ani cumnate!

----------

La mulți ani, cumnate, să ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, să fii sanatos, implinit și fericit alături de familia ta. La mulți ani frumoși dragă cumnate!

----------

Cumnate, îți doresc ca ceea ce e frumos in visele tale să devină realitate, iar ceea ce e impecabil in gândul tău să completeze acele vise! La mulți ani, dragă cumnate!

----------

Cumnate, aș dori foarte mult să-ți urez în această zi cele trei lucruri importante din viață: dragoste care te va inspira în fiecare zi, vis la care vei tinde și oameni buni alături care te vor susține mereu în vremurile grele.

----------

Dragă cumnate ... te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Iti urez ca in casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii mai puternic și mai bogat.

----------

Cumnate iți urez un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La mulți ani dragă cumnate!

----------

Mă bucur că am un astfel de cumnat ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

Mesaje de felicitare pentru cumnată

Îți doresc o viață lungă, iar înainte să te aștepte cel mai fericit viitor! Fie ca cei mai pozitivi oameni să te înconjoare! La mulți ani cumnată !

----------

La mulți ani cumnată ! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

----------

Cumnată , trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasă-i astăzi să se impletească intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți impodobeascî viața și să-ți vezi implinite toate dorințele. La mulți ani dragă cumnată !

----------

La mulți ani, dragă cumnată! Vreau să-ți doresc ca fiecare zi nouă să-ți umple sufletul cu fericire, bucurie, bunătate și inspirație. Să rămâi la fel de frumoasă, amuzantă și veselă.

----------

Cumnată, in aceasta zi minunată din viata ta iți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet și in minte să tinzi și să obții ceea ce visezi să obți sau să devii! La mulți ani dragă cumnată !

----------

Chiar dacă trec anii, tu să rămâi mereu tânără, cumnată dragă. Ești un om generos și bun, nu vreau niciodată să știi durerea. Viața să fie constituită doar din linii albe și să nu ai parte de lacrimi amare în ea.

----------

Dragă surioară! Lasă oaspeții cei mai așteptați să vină la petrecerea de ziua ta, să-ți dea daruri frumoase, să te alinte cu vorbe de dragoste. Eu, la rândul meu, îți doresc să nu existe bariere în viața ta, ci doar oportunități fericite! Inima să-ți cânte de bucurie!

----------

Dragă cumnată, îți doresc un cântar magic care arată greutatea ideală, o oglindă miraculoasă care reflectă doar frumusețe și o baghetă magică care îndeplinește toate visele. Să nu ți se rupă unghiile niciodată, iubiții să nu fie geloși, sănătatea să fie în prim-plan, iar dragostea vieții tale să fie una fermecătoare.

----------

Iti doresc bunăstare, prieteni devotați, casă luminoasă, aventuri de neuitat. Să ai parte de zile fericite toată viața! La mulți ani, cumnată dragă!

mesaje de felicitare pentru cumnat iasi 365