Urări și mesaje de felicitare pentru prietenă

Urări și mesaje de felicitare pentru prietenă

 

Dragă prietenă! Să-ți dea viața cât mai mult posibile oportunități fericite și momente pline de bucurie. Iar obstacolele le vom depăși împreună – pentru asta și există prietenia adevărată!

----------

Ești o prietenă minunată și să mai trăiești o sută de ani! Să știi că mereu poți conta pe mine și dacă s-ar întâmpla ceva mă poți suna oricând! Întotdeauna să fii norocoasă, mai ales în dragoste! Curaj și onoare!

----------

Draga mea, sincere felicitări! Astăzi este ziua ta de naștere și vreau să-ți urez întâi de toate împlinirea tuturor dorințelor tale. Să se realizeze tot ce ți-ai planificat. În zilele mai puțin bune, să știi că noi, prietenii și familia, vom fi mereu alături și te vom încălzi cu dragostea și atenția noastră. Fii fericită, scumpa!

----------

Prietena mea scumpă! Îți doresc să ai casă și familie. Să trăiești astfel încât în orice moment să poți spune: „Nu exist în zadar pe această lume!”

----------

Scumpa mea, te felicit de ziua ta de naștere! Vreau să-ți urez minuni și fericire în fiecare zi, bucurie și inspirație în inimă. Îți doresc, de asemenea, mereu să fii iubită, răsfățată, adorată și admirată de partea masculină! Succes în domeniul profesional și sănătate și împlinire în cel personal! Fie ca această zi să fie una plăcută, cu întâlniri vesele cu amicii și odihnă pe măsură. Fii fericită, iubita mea prietenă!

mesaje de Felicitare pentru prietena iasi365

----------

Dragă prietenă, astăzi e o zi importantă pentru tine. Îți doresc iubire sinceră, mult succes și fericire infinită. Viața să-ți facă daruri plăcute, dispoziții minunate și întâlniri pline de bucurie.

----------

Să fii sentimentală astăzi nu este la modă, dar totuși, de ziua ta, vreau să-ți doresc din toată inima să fii de succes și sănătoasă. Să știi că apreciez modul tău de viață, țin la tine și mereu voi fi alături de tine!

---------- 

Dragă prietenă, îți doresc să devii producătorul vieții tale. Să ștergi scenariile neinteresante și plictisitoare, să renunți la melodrame, filmele de groază și tragediile. Lasă fericirea și dragostea să devină povestea de acțiune, succesul să-ți aducă efecte spectaculoase, iar cea mai frumoasă și talentată actriță să fie apreciată la nivel mondial!

----------

Astăzi te-ai născut și poți să-ți pui noi dorințe. Uită-te la viață cu mare pasiune și pierde uneori sentimentul timpului. Nu te opri pe drumul vieții, grăbește-te către scopul tău, iar dacă există un pericol în calea ta, permite-i îngerului să-ți trimită prietenii în ajutor.

----------

Îți doresc sincer, dragă prietenă, ca în călătoria ta lungă și frumoasă pământească să întâlnești numai drumuri de fericire și cărări de noroc. Noi, iubiții și adevărații tăi prieteni, vom merge împreună cu tine, te vom însoți precum îngerii, te vom lumina cu speranță. La mulți ani, prietena mea cea mai bună!

----------

Felicitări de ziua ta! Îmi doresc ca fiecare pas din viața ta să aibă succes, iar norocul să fie în toate treburile tale. Lasă jumătatea ta să-ți lumineze fiecare zi și să te facă cea mai fericită persoană dintre toate, iar casa să fie întotdeauna caldă și confortabilă. Fericire!

----------

La mulți ani, dragă prietenă! Prietenia noastră este fără preț. Suntem conectate prin atâtea lucruri: amintiri, aventuri, evenimente, oameni, distracție, momente din viață, sfaturi, atenție, zâmbete, înțelegere, discuții și multe altele. Ești și vei rămâne în inima mea pentru totdeauna! Fii fericită și să ai grijă de tine, iar destinul îți va dărui cei mai frumoți ani!

----------

Astăzi este o sărbătoare importantă – ziua de naștere a celei mai bune prietene a mea. Sunt recunoscător destinului pentru un astfel de cadou! De ziua ta, vreau să fii puțin beată de la viață, să ai mulți bani, noroc, iubire reciprocă și victorii constante. La mulți ani!

----------

Pentru tine, de ziua ta, îți doresc o viață la fel de vie și captivantă ca un roman de science-fiction. Fiecare zi să fie însoțită de momente luminoase și evenimente minunate. Îți doresc să-ți întâlnești în sfârșit sufletul pereche, o persoană cu care vei trăi mulți ani în fericire și bucurie. Lasă norocul să-ți zâmbească, iar succesul să te însoțească întotdeauna în angajamentele tale dificile. Felicitări!

----------

Draga mea prietenă! Viața este un lucru dificil, dar de ziua ta îți doresc să vină cu multe bucurii. Lasă-ți visele să devină realitate. Să se realizeze ideile și gândurile creative. Îți doresc să ajungi la înălțimi și să nu cazi niciodată. La mulți ani!

----------

Draga și iubita mea prietenă, felicitări de ziua ta de naștere! În primul rând, vreau să îți urez fericire fără limite. Să rămâi la fel de veselă, optimistă și energică. Tot binele și sprijinul pe care-l împarți cu cei din jur să ți se returneze însutit. Cei apropiați și dragi sufletului tău să fie mereu aproape de tine, să te inspire și să te ajute să-ți împlinești visele. Vreau să te revăd la fel de fericită și plină de inspirație și peste câțiva ani!