Urări și mesaje de felicitare pentru majorat

Urari si mesaje de felicitare pentru majorat

 

Mesaje de felicitare de majorat pentru fete

 

Pentru o fata de vis și o colegă de milioane, de la colegul și prietenul ei: Să fii iubită așa cum meriti! Cu drag, prietenul tău.

----------

Poezii de dragoste pentru cea mai frumoasă fată care e liberă acum să iubească și să fie iubită. La mulți ani!

----------

Cele mai calde ganduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și impliniri. Să fii iubită și fericită in fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!

----------

O fată frumoasă pe dinafară valorează milioane dar o fată frumoasă și pe dinăuntru e neprețuită. Fericit va fi cel care va primi toate darurile tale, dar și eu sunt fericit că am avut plăcerea să te cunosc și să mă bucur de prezența ta. Cu mult drag...

----------

Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti.

----------

Un cadou romantic pentru cea mai romantică fată. Tu ne-ai arătat că visele nu sunt niciodată prea frumoase pentru a se implinii. Dragostea și frumusețea ta a lăsat urme adânci in inimile noastre și nu te vom mai putea uita niciodata.
Cu multa dragoste, colegii tai...

----------

Un cadou de vis pentru o fată din paradis. Ne-ai umplut viețile de frumusețe și bunătate. Iti mulțumim că exiști și că ne poți face mai fericiți doar prin simpla ta prezență. Ești o fată minunată!
La mulți ani de la ai tăi iubiți colegi/prieteni...

----------

Găseste-ți fluturașul pereche și vei fi ocrotită și fericită pentru tot restul vieții. La mulți ani!

----------

In lumina nopții strălucind de stele, toate visele tale să devină realitate. Fie ca fiecare stea din fiecare noapte, să aducă dragoste și bucurie pentru tine. La mulți ani!

 Mesaje de felicitare de majorat pentru băieți

 

Să crești mare și cuminte, mulți ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sănătate și iubire, de tot ce-i mai bun pe lume și de la mine gânduri bune! La mulți ani!

----------

Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La mulți ani!

----------

Pentru că aduci mereu fericire celor din jur, iti urăm o zi plină de bucurii și de surprize care să te tină tot anul.

----------

Cel mai perfect cadou de majorat pentru cel mai romantic baiat. Sa fii iubit la fel de frumos cum stii sa iubesti si tu, si nu uita, fetele se aleg dupa inima, nu dupa...

----------

Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și impliniri. Să fii iubit și fericit in fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!

----------

Esti liber acum, liber sa alegi ce vrei si mai ales esti liber sa iubesti. Dragostea adevarata este giuvaierul cel mai frumos al fericirii si iti doresc sa il gasesti si tu intr-o zi si sa ramana al tau pentru totdeauna

----------

Am căutat peste tot un cadou decent, dar nu am găsit nimic potrivit pentru o persoană atât de specială ca tine! Acceptă așadar acest gând bun insoțit de un sincer "La Mulți Ani"!

----------

Viața este ca o călătorie și ziua de naștere ne amintește de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lăsate in urma noastră ... O zi de naștere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cărările luminate de speranțele noastre și de visele ce devin realitate. Iti urez să ai o zi de naștere minunată! La mulți ani!

----------

Din adâncul sufletului iți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericit și mereu insotit de cei care merită să te iubească. La mulți ani!

mesaje de felicitare pentru majorat iasi 365

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!