iasi 365 2018 logo 4

Teatru

“Freak Show” cu Florin Piersic Jr

13 octombrie 2018, Ateneul Iasi

 

Florin Piersic Junior sosește Sâmbătă, 13 Octombrie, la Ateneul din Iași.
Îndrăgitul actor va încânta publicul ieșean cu celebra piesă Freak Show, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.
Realizat după un material scris de Florin Piersic Jr., în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să tină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Florin Piersic Jr. interpretează mai multe personaje: un miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător, profesor, cerșetor . Astfel, spectatorul are ocazia să urmărească evolutia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Freak Show Florin Piersic Ateneul din Iasi

“Florin Piersic Jr. face totul în “Freak Show” și face totul bine: l-a scris, l-a regizat și îl joacă, trăind cu atâta artă, fie și pentru puțin timp, viața altora, încât demersul devine o demonstrație de forță în teatru. Face un rol, apoi face un alt rol, se schimbă repede și integral. Trece, într-un singur spectacol, prin treisprezece personaje, fiecare dintre ele definit de stări, nuanțe care se schimbă brusc, deși nu brutal. E uluitor să vezi un om, fie el și un actor atât de talentat, devenind, la fiecare zece minute, altul.”
(Andrei Crăciun – Revoluția bunului scris)

Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau înainte cu o oră de începerea spectacolului.

Comedia ”Nimic nu-mi scapa”

8 septembrie 2018, Amfiteatrul Palas

 

Reţeta perfectă pentru o seară minunată petrecută cu prietenii tăi!
Ingrediente: un conţinut incendiar - aventură organică, trio conjugal bio, umor pur, cinci actori şi un regizor.
Mod de preparare:Ingredientele se pun în scenă asistat, într-un spaţiu deosebit – la Teatru de Vara - Iasi!

”Nimic nu-mi scapa” este o comedie savuroasa adaptata după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului!

Spectacol comedie nimic nu-mi scapa Amfiteatrul Palas

Situatiile imprevizibile, uneori chiar absurde, creeaza un spectacol de comedie de marcă in combinatie cu interpretarea ireproşabilă a actorilor.
Distributie: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Dudu Maier, Baranga Mihai si Cristi Toma.
Regia: Mihai Baranga

Spectacol de teatru - "Casatorie in doi" regia Andrei Ciobanu

7 septembrie 2018, Teatrul Evreiesc - Pomul Verde!

 

O comedie despre doi oameni comuni și banali, un el și o ea, nici prea prea, nici foarte foarte, o parodie a mariajului tradițional și a vieții în doi. El, un tânăr achizitor, care „iubește literatura încă de când era mic adolescent”, iar ea, o tânără casieriță la alimentara din localitate, care a văzut fericirea doar „în filme și în satul natal”. Cei doi se cunosc pe peronul gării, se plac și… începe căsătorie în…doi.

Comedia Casatorie in doi 7 septembrie 2018

Distributie: Ana Hegyi, Andrei Ciobanu
Vineri, 7 Septembrie 2018, ora 19:00, Teatrul Evreiesc - Pomul Verde!
Intrare liberă.

Spectacol Comedie Muzicala “Enigma Otiliei”

23 august 2018, Amfiteatrul Palas, ora 20:30

 

Enigma Otiliei este un spectacol care, cu umor si muzica, ne introduce in lumea personajelor lui George Calinescu. In jurul Otiliei se invart membrii unei familii pline de defecte, unii chiar degenerati, toti avand in comun goana dupa bani si lipsa de educatie. Mos Costache Giurgiuveanu este personajul central al primei parti, acaparand atentia cu avaritia lui, dar si cu glumele si cantecele din acea vreme.

O intalnim, de asemenea pe Aglae „baba absoluta”, intr-un permanent schimb rautacios de cuvinte cu celelalte personaje, pe Aurica, acra si nesuferita, dar interpretata de o actrita cu calitati actoricesti exceptionale si pregatire de balerina. De asemenea, cu o partitura plina umor apare in partea a doua a spectacolului Titi, personaj comic.

comedie muzicala enigma Otiliei august 2018

Spectacolul este interpretat de actori cu numeroase valente actoricesti si muzicale, fiind o comedie spumoasa si plina de verva. Aproape fiecare replica este un motiv de amuzament.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 30 Ron/ Discount 27 Ron

Spectacol de teatru "Anul Z3RO"

10 iulie 2018, Addarta, ora 19:00

 

ANUL Z3RO este un spectacol de teatru bazat pe texte, mărturii și poezii ale soldaților care au luptat în primul război mondial. Spectacolul aduce în fața spectatorului imagini, gânduri, opinii ale oamenilor care și-au servit patria în războiul pentru reîntregirea neamului. Propunerea noastră de spectacol se adresează publicului de toate vârstele și reprezintă o formă de educație modernă și alternativă, prin intermediul căruia rememorăm o parte dintre evenimentele și acțiunile soldaților ce au luptat pe fronturile românești în primul război mondial.
Spectacolul va fi urmat de o sesiune de dialog social interactiv între public și echipa artistică, prin intermediul căruia încercăm să dezbatem istoria așa cum o percepe fiecare dintre noi.

Echipa spectacolului:
Staging: Alex Iurașcu
Scenografie: Titus Ivan

Actori: Alexandra Bandac, Adnana Bolea, Andreea Olaru, Bogdan Bortă

Durata spectacolului: 60 de minute.
Dialog social: 30 de minute.

Intrarea GRATUITĂ.

Design & Concept Afiș: Diana Butnaru

teatru anul zero iulie 2018

Pentru că spațiul de desfășurare presupune un număr maxim de spectatori, vă rugăm să vă faceți din timp rezervări la numerele de telefon: 0753 853 415 sau 0741 288 749.

ANUL Z3RO este un spectacol produs de către ATELIERUL LUI GEPPETTO în cadrul proiectului cultural HISTORY VILLAGE TOUR și este dedicat Sărbătoririi Centenarului.

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Parteneri în cadrul proiectului: Asociația Devoratorilor de Artă (ADDARTA), Fundația Colegiului Național de Apărare - sucursala Iași, Asociația ProLife Community, Institutul Cultural German Iași, Primăria Aroneanu, Primăria Cotnari, Primăria Miroslava, Primăria Rediu, Primăria Prisăcani, Primăria Hîrlău, Primăria Târgu Frumos, Primăria și Școala Al. I. Cuza Podu Iloaiei, Primăria Pașcani, Radio Iași, InOras.ro.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.